Gå til sidens hovedinnhold

Sensuell knallstart

Årets tøffeste filmtittel trakk horder til kinoene.

HTML EMBED

(SIDE2:) 36.740 valgte å løse billett til Jannicke Systad Jacobsens «Få meg på for faen» i premierehelgen.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Det er det beste kinobesøket en norsk film har hatt i premierehelgen i hele 2011, og lover godt for en sterk, norsk filmhøst.

SJEKK DEN NORSKE FILMHØSTEN:

Skal få deg på

Sjekk Side2s anmeldelse: Ikke bare sex

«Få meg på for faen» bygger på Olaug Nilssens suksessrike roman, men i motsetning til boken, som følger tre historier, har Jannicke Systad Jacobsen konsentrert seg om den første om 15 år gamle Alma som opplever en forrykende seksuell oppvåkning og mobbing på en og samme tid når hun hevder at «Artur kom borti meg med pikken».

LES INTERVJU: - Kvinnelig seksualitet tabu

«Få meg på, for faen» hadde verdenspremiere under filmfestivalen i Tribeca, USA, i april i år, den den også vant pris for Beste manus.

Flere kinoer var tydelig litt usikker på hvordan komediedramaet ville gå, for ifølge distributør Norsk filmdistribusjon valgte flere kinoer å flytte kinoen fra en mindre til en større sal da de merket pågangen i helgen.

- Det er fantastisk å våkne opp på en mandag å se at så mange har sett en film man har jobbet med i 3 år. Bedre start på uka kan man ikke be om, sier produsent Brede Hovland I Motlys.

- Det viser også at norsk film har tillit hos kinopublikummet og vi håper dette er starten på en fantastisk filmhøst. Pikk-Alma ruler! Sier den glade produsent.

«Få meg på, for faen» startet den norske filmhøsten med rekord, men kan allerede neste uke måtte seg seg slått. Da er det klart for den mye omtalte Morten Tyldum-filmen «Hodejegerne».

Både «Få meg på, for faen» og «Hodejegerne» vises denne uken i Haugesund. Der er Side2.

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?