Gå til sidens hovedinnhold

Få naturen inn i stua

Med det danske designet «By Nord» kommer du ett steg nærmere naturen. Se kolleksjonen her!

(SIDE2): Dansk design har gjennom årene skapt flere designikoner, og nå er det kanskje Hanne Berzants tur. I 2008 lanserte hun sitt eget designmerke «By Nord». «Where designs meets nature» er designerens beskrivelse av sitt enestående design. By Nords visjon er å lage unike produkter til hjemmet som setter et personlig og økologisk preg.

SE KOLLEKSJONEN LENGER NED!

Skogen inn i stuen
Enkelhet, funksjonalitet og dyktig produksjon er kjennetegn på dansk design. Det er også slik vi nå lærer å kjenne den danske designeren, Hanne Berzant. Hun verdsetter naturen, gjennom tidløst tilbehør til hjemmet, i høy kvalitet. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste.

Berzant er tydelig inspirert av den grove vakre naturen norden har å by på, og er spesielt opptatt av dyrelivet i skogen. By Nord tror på bærekraftig design, hvor skjønnhet og funksjonalitet er støttet av utvidet bruk av organiske materialer og ansvarlighet i produksjonen.

Fokus på truet dyr
Kolleksjonen begrenser seg til en serie glass, sengetøy med digitale close up-bilder av ville dyr fra de dype skogene til både barn og voksen, kjøkkenhåndkler, putetrekk, fargerike tepper i ull, puff og oppbervaringsbokser i skinn.

Berzant ønsker å ta vare på de store dyrene i skogen, deriblant elg, dådyr, ulv og bjørn. Ulven er i dag en av de mest truede artene her, og designeren viser dermed at hun er både en naturverner og ikke minst; en naturelsker.

By Nord lover at dette er din garanti for unike designprodukter, som respekter naturen rundt oss.

Her er prisene på By Nord:

Kjøkkenhåndkle med motiv: 159 kroner

Sengetøy til barn: 499 kroner

Sengetøy til dobbeldyne: 1599 kroner

Sengetøy til enkeldyne: 999 kroner

Putetrekk: 849 kroner

SE BILDEKARUSELL UNDER BILDET

Se kolleksjonen her:

4501

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken