Gå til sidens hovedinnhold

Få så mye musikk du vil

MSN Music blir den første aktøren som lar deg betale en fast sum i månenden for å høre så mye musikk du vil.

Tjenester som Napster og Rhapsody har blitt populære i USA der du betaler en fast sum i månenden for å kunne streame så mye musikk av det du selv vil høre rett fra nettet. Noen av disse tjenestene lar deg også laste ned musikken og i en begrenset preiode bruke denne på bærbare musikkspillere.

Over en million låter tilgjengelig
Nå blir MSN Music først i Norge på dette markedet og lar deg høre på hele selskapets musikkbibliotek på over én million låter for 79 kroner i måneden.

- Vi er stolte over å kunne være først ute å lansere en abonnementstjeneste for musikk. Nå er over en million låter, hvorav 100.000 er norske tilgjengelig for lytting med god samvittighet, forteller portalsjef Helge Birkelund i MSN i en pressemelding.

Du må benytte tjenesten mye
Tjenesten blir en slags utvidelse av dagens mulighet for å betale 20 øre for å høre én sang én gang hos nettbutikken. Det betyr at du må høre på mer enn 395 sanger i måneden for at dette abonnementet skal lønne seg.

I motsetning til det vi ser hos Napster, vil musikken kun være tilgjengelig på pc-en din mens du er koblet på nettet. Overføring til bærbare musikkspillere vil heller ikke være mulig.

Sterk konkurranse fra nettradio-løsninger
Det er så langt lite erfaring i Europa på hvordan et slikt tilbud vil bli tatt i mot. Programmer som gir deg gratis tilgang til tusenvis av nettardioer, og som også tilbyr opptaksfunksjonalitet for all musikken du hører, er kanskje den største utfordreren.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken