(BiipMag): Den hippe og kule TV-serien «Gossip Girl» er kjent for de fleste - enten på grunn av de pene og kjekke skuespillerne, den spennende handlingen, klærne - eller kanskje alt sammen. Selv om noen av antrekkene i serien er heller urealistiske i vårt langstrakte lang, kan du allikevel få en god del inspirasjon. Her får du stiltips til hvordan du kan ligne din favorittkarakter.

Serena van der Woodsen

Serena er skjønnheten selv, og kan se bra ut i hva som helst. Hun er litt mer laidback enn sin bestevenninne Blair, men det vil ikke si at Serena noensinne ser shabby ut. Vil du ha stilen hennes, er dette noen nøkkelord:

Jakker - Serena har alltid en jakke på, og hemmeligheten ligger i snittet: den sitter alltid perfekt.

Skinny jeans - har du flotte bein som Serena burde du gjøre som henne å vise dem fram i superskinny jeans.

Spesielle kjoler - kjoler er ikke så spesielt i seg selv, men Serena finner alltid en uventet twist på kjolene sine.

Boots - er det én ting hun kan bruke (og bruker!) til alt, er det boots.

Lag-på-lag kjeder - uansett hvor plain et antrekk kan du alltid vite at Serena slenger på noen smykker.

Relaterte:
Prisgir sladder-tv
Michael Kors i «Gossip Girl»
Blake Lively: Stjel stilen

Blair Waldorf

Søt og sjarmerende, men også bossy og bitchy - lille Blair Waldorf er vant til å få det som hun vil. Og hun ser alltid bra ut når hun gjør det! Litt stivere enn Serena, og aldri et øyeblikk uten perfekt matchede antrekk. Her er nøkkelplagg i Blairs stil:

Kjoler og skjørt - har du noensinne sett Blair i bukser? Nei, ikke vi heller. Med tights/strømpebukse om vinteren, uten om sommeren.

Skreddersydde plagg - ettersom hun går på privatskole har hun mange plagg som passer til uniform-looken, og hun trives i skjørt, skjorte, tights og gjerne et fargerikt hårbånd på toppen.

Fargeklatter - selv om Blair har et fargefattig antrekk elsker hun å legge til noe knæsj, og da gjerne rød, som er signaturfargen hennes.

Jentete detaljer - innerst inne er Blair en søt jente-jente, og det ser vi med alle blondene

Hårbånd og tights - klassiske Blair-ting er hårbåndene hennes (i alle tenkelige varianter) og tights (i alle regnbuens farger).

Relaterte:
Hvem er Gossip Girl?
Bøkene som ble film
Virkelighetens «Gossip Girl»

Jenny Humphrey

Jenny, den søte jenta som ikke er like rik som alle de rike ungdommene på privatskolen hun går på, er veldig trendbevisst og går aldri med noe som var hipt forrige sesong. Har hun ikke råd til designerklærne kan du stole på at hun lager en nydelig kopi. Her er noen hint til Jennys up-to-date-stil:

Sterke farger - som Blair fikk også Jenny med seg at sterke farger var in, og det er sjeldent å se henne i noe som er uten farger.

Vinterhatter - Jenny var den eneste som ble kjent for sin vinterhattsamling. En favoritt når det er kaldt i gatene på Manhattan.

Korte skjørt - gjerne kortere enn Blairs; «Little J» trives i korte skjørt.

Lange jakker og kåper - med de korte skjørtene pleier hun å veie opp med lange jakker, og trenchcoaten er en klar favoritt hos Jenny.

Mønster og ruter - Jenny elsker mønstre og ruter over enkle plagg, og gjerne i matchende farger.

Siste fra BiipMag: gå til forsiden!