Gå til sidens hovedinnhold

Facebook forbyr torturfilm

Det populære nettsamfunnet vil ikke identifiseres med Hollywood-filmen Untraceable.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Facebook har forbudt en av Universal Picture Internationals nettkampanjer til den kommende filmen «Untraceable», ifølge Metro.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nettsamfunnet har nå fjernet en profil som er konstruert til å reklamere for filmen som inneholder sterke torturscener. Filmen dreier seg om en kvinnelig FBI-agent, spilt av Diane Lane, som jakter på en seriemorder.

Var forberedt
Facebook begrunner avgjørelsen med at de ikke vil ha sider som er «hatefulle, truende eller obskøne».

- Vi var forberedt på muligheten om at Facebook ville fatte denne avgjørelsen, men vi er skuffet over å miste alle fansene som siden tiltrakk seg. Forhåpentligvis vil de plukke opp sporene til neste destinasjon, sier en talskvinne for filmselskapet, ifølge Metro.

Den aktuelle profilen viste en videotorturscene som ble lenger dess flere fans profilen fikk. Nå blir Facebook-brukere som vil inn på profilen videresendt til en annen side.

Er du lei boka?
I Norge har trafikken falt, men nordmenn har registrert nærmere 60.000 nye profiler siden nyttår.

- Vi begynner å se et metningspunkt. Daglige sidevisninger har sunket i hele verden. Evnen til å fornye seg avtar og folk begynner å gå lei, sa medieanalytiker Tommy Brakstad til NA24 Propaganda i helgen.

Les mer her: - Lei av Facebook

Hva mener du? Er Facebook stadig stedet å være eller er storhetstiden over? Si din mening nedenfor, og les gjerne om vår egen reporters farvel til nettsamfunnet.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen