Gå til sidens hovedinnhold

Facebook når en milliard

Det er langt ned til andre plass. Se ferske Facebook-tall her.

Facebook avslørte mandag at de har 901 millioner brukere, noe som gjør det sannsynlig at de vil passere en milliard brukere i god tid før utgangen av året. Det melder Mashable.com.

3,2 milliarder kommentarer
Selskapet bemerker også at dems nettverk mottar 3,2 milliarder kommentarer per dag og 300 millioner nye bilder daglig. Nettstedet hevder også om 125 milliarder vennskaper. Av de 901 millioner, ble 526 millioner beskrevet som daglige aktive brukere i mars. 488 millioner mennesker brukte også Facebook på mobile produkter denne måneden, ifølge tallene fra Facebook.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Når Facebook akriverer sin børsnotering papirarbeid med SEC i februar, hadde nettverket 845 millioner brukere. Tilbake i januar, anslo senior analytiker i iCrossing,Gregory Lyons, at Facebook ville treffe en milliard brukere av august, en vekstrate som virker mulig basert på de siste tallene.

140 millioner brukere
Allerede før mandagens siste tallene falt, var Facebook det desidert største sosiale nettverket i verden. Twitter, som passerte 500 millioner brukere i februar, er nummer to på listen - selv om Twitter sier at bare 140 millioner av disse kontoene er aktive.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken