Gå til sidens hovedinnhold

Camilla ber om puppepenger

Russejente (19) fra Oslo ber om penger via Facebook.

(SIDE2): Camilla Karlsen Bøvollen (19) har startet en innsamlingsaksjon på Facebook for å få penger til silikonoperasjon.

Hun har opprettet gruppen «Følg Camillas puppe-ferd!» på nettsamfunnet i håp om at folk forbarmer seg over henne, og setter inn penger på puppekontoen. Kontonummeret er selvsagt også lagt ut.

Beskrivelsen av gruppen lyder som følger:

«Som noen av dere sikkert vet så har jeg planer om å legge meg under kniven når jeg har klart å spare opp nok penger. Jeg skal nemlig forstørre brystpartiet mitt. Jeg har ikke klart å spare opp store summen enda ettersom jeg fortsatt går på skole og ikke har fullt så mye tid til å jobbe inn så mye penger om gangen, men tror det blir litt lettere etter jeg er ferdig på skolen til sommeren og kan begynne å jobbe heltid».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Det hele begynte som en morsom spøk. Jeg har jo snakket mye om at jeg har lyst på silikon, og har ønsket meg store pupper siden jeg var liten, sier Camilla til Side2.

19-åringen, som er russ i år, har den siste tiden tenkt mye på dette med silikon, og er nå fast bestemt på å spare til operasjon.

- Nå må jeg bare spare. Siden jeg har snakket mye om det, så har det blitt litt spøking om dette hjemme. Kjæresten til mamma foreslo en dag at jeg kunne lage en gruppe på nettet. Han sa «du kommer til å få masse penger», sier oslojenta og ler.

- Så da tenkte jeg at det skulle jeg gjøre for moro skyld. Etterhvert ble det mer seriøst, og jeg la også ut kontonummer.

Ifølge onlinemagasinet.no, som omtalte gruppen først, ønsker hun å gå fra størrelse 75B til 75D.

HTML EMBED

Ikke en krone
En silikonoperasjon koster om lag 30.000 kroner, men til nå er det ingen som har bidratt til Camillas brystforstørrelse.

- I begynnelsen tenkte jeg at jeg ikke kom til å få inn noe. Jeg forventer heller ikke noe, men får jeg inn penger er det kjempe gøy. Men jeg har uansett klart å spare opp litt selv.

Onsdag formiddag har Camilla 91 medlemmer på sin Facebook-gruppe.

- Jeg er meg selv
Camilla sier at tilbakemeldingene på bryst-støtten har vært variert.

- Jeg har fått mye forskjellige reaksjoner. De fleste som kjenner meg synes dette er utrolig morsomt, og vi har spøkt mye om det. De fleste vil jo selvsagt stusse litt, og noen reagerer også sterkt og tar det veldig serøst. Men jeg synes det bare er morsomt. Jeg er meg selv. Jeg er en person som er utadvent og forfengelig, og synes ikke det er morsomt å være som alle andre.

Og slik avslutter Camilla sin Facebook-informasjon: «MERK: De som støtter vil få tilsendt et signert toppløsbilde når operasjonen er tatt!»

Reklame

Best i test påskeegg 2021