Gå til sidens hovedinnhold

Halve verden er på Facebook

En ny undersøkelse avslører hva verden bruker nett-tiden sin på.

En undersøkelse gjort av Nielsen i USA har avslørt hva verdens nettbefolkning bruker tiden sin på de gangene man går online. Blant annet viser undersøkelsen at 82 prosent av alle nettbrukere besøker Google, mens 62 prosent er innom en MSN/Hotmail-side i løpet av april måned.

Det som likevel viser den største veksten er sosiale medier. Nesten en fjerdedel av all tid brukt på nett brukes på sider som Facebook, Youtube og Wikipedia. Hele 54 prosent av den globale nettbefolknigen var innom Facebook en eller annen gang i løpet av måneden.

Ikke bare er det mange som bruker siden, men tiden brukt på Facebook er også enorm. Der man brukte 13 minutter totalt på Wikipedia så brukte man gjennomsnittlig 6 timer på Facebook. Økningen for sosiale medier er også stor, totalt besøker 82 prosent en av de sosiale sidene..

En annen suksess er Apple. Selskapet som riktignok har sin filmtrailer-side for å appellere bredt (og markedsføre quicktime) er faktisk besøkt av hver fjerde nettbruker i løpet av en måned.

Tall fra Alexa viser også at Facebook er Norges største nettside, foran Google og Youtube.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken