(YEYE:) Facebook, som er enormt populær i Norge og resten av verden, har nå gjort det mulig for norske brukere å oversette profilen sin til norsk, melder Din Side.

Tidligere har det vært mulig å oversette siden til tysk og spansk, uten at dette har hjulpet norske brukere noe særlig. Andre språk som brukere nå kan hjelpe til med å oversette, er blant annet dansk, svensk, finsk og polsk.

Vil du bidra til den norske versjonen av Facebook, må du legge til dette tillegget.
(Yeye er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

Flere vil ut
Facebook ble startet av noen studenter ved Harvard University i februar 2004, men i Norge økte først interessen rundt nettstedet drastisk i første halvdel av 2007.

Per i dag ligger Norge høyt på listen over land med flest medlemmer. Andre land som Facebook har tatt med storm er Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Danmark, Finland og Island.

Mye kan likevel tyde på at trenden er i ferd med å snu. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Colt Kommunikasjon, slettet nærmere 54.000 nordmenn profilen sin på Facebook i februar og mars.

Tirsdag meldte også Side2 at én av tre vurderer å forlate Facebook, basert på en undersøkelse de gjennomførte.

Det er flere menn enn kvinner som forlater nettstedet, og det er de eldre brukerne, fra 25 år og oppover, som utgjør den største utbrytergruppen.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her