Gå til sidens hovedinnhold

Aldri gjør dette på Facebook

7 statusoppdateringer alle vil hate deg for.

Facebook er en tidstyv, og en tidstyv de fleste liker. Men når du har 500 mer eller mindre gode venner i det sosiale nettverket, medlem i 50 grupper og følger titalls sider, ja da begynner man å bli litt kritisk til hvilke nyhetsoppdateringer som godtas.

Det er dessverre ikke alle som ser den, og som poster hva enn de skal være, dorutiner, middagsplaner og annet rask. Samtidig finnes det mennesker som totalt har mistet grepet om privatlivets sfære.

Her er syv ting du bør tenke deg om fem ganger før du poster på Facebook, Twitter eller det sosiale mediet du oftest bruker.

Gjøre det slutt

Denne meldingen sammen med statusendringen fra «I et forhold» til «Singel», er den beste måten å forsikre seg om at ingen av dine kvinnelige venner på Facebook blir den nye kjæresten din i alle fall. Hold Facebook utenfor, mann deg opp og gjør det ansikt til ansikt. Her er tipsene du trenger når du skal gjøre det slutt.

Mulige graviditeter

For det første: Vi vil ikke vite noe om dama di sin menssyklus. Det er for være hennes (og muligens din) business. For det andre: Nå må vi spørre, og du svare utallige ganger at «nei, falsk alarm» eller «Joda, visst satt den!». For ikke å snakke om at moren din, faren din, tante, stetante, bestemødre på begge sider og hennes foreldre kommer til å ringe ustanselig de neste ukene.

Tragiske situasjoner

Kanskje du bør ringe ham eller dra på besøk(!!!) istedenfor å kringkaste din venns sykdom til alle og enhver?

Daglige gjøremål

Dette er heldigvis på vei til å bli historie, men for dere som ikke helt følger med i timen: Våkn opp!

Kroppsfunksjoner

Dette er en overdose informasjon ingen ønsker å lese til søndagsfrokosten sin. Og dessuten er det veldig vanskelig å ringe jobber og si du er syk på mandag.

Hvor dritings du var

Ja, det gjør han sikkert, men at du poster det på Facebook gjør det hele så utrolig mye bedre, ikke sant? Dro du fram sprittusjen og tegnet en penis i panna på en kollega som hadde sovnet også? For det er hysterisk festlig.

Meldinger til kjendiser

Dette er feil på så mange måter at vi ikke trenger forklare det nærmere.

Kilde: Guyism

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken