Fakta om Bocuse d'Or 2023
* Verdensfinalen i kokkekunst arrangere i franske Lyon 22. og 23. januar.
* Team Norway konkurrerer søndag, og er første lag ut. De begynner klokka 8.
* Klokka 12.55 skal laget presentere en treretters barnemeny basert på fransk gresskar. 13.30 presenterer de en fatrett basert skotsk breiflabb, blåskjell og kamskjell.
* Med seg har laget norske råvarer, inkludert rødbeter og vinterreddiker fra Hasle gård i Østfold og kinaskokk fra Gyda gård i Rogaland.
* I oktober 2021 ble Filip August Bendi Årets kokk og Norges kandidat til Bocuse d’Or. Mars 2022 kvalifiserte han og Team Norway seg til verdensfinalen, med bronse i europamesterskapet i Budapest.
* Med seg har blant andre Bendi commis Leon Haarberg Nilsen og coach Christopher W. Davidsen.
* Premieseremonien er mandag 23. januar cirka klokka 17.45.
* Hele arrangementet strømmes hos Nordic Food Live.
(Kilder: Bocuse d'Or Norge)