(SIDE2): Årets utgave av Farmen på TV 2 er populær, og svært mange følger med på de mange utfordringene deltakerne står ovenfor under innspillingene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå

Farmen-kjæreste nr. 2
I serien får man også se hvor godt deltakerne kommer overens med hverandre, og det har vært mye åpenlys flørting. Blant annet mellom Ann Kristin og Geir Ove.

Les mer om det her: - Vi er ikke sammen
Se Farmen på nettet: Besøk TV 2 Sumo her

Det vi imidlertid ikke får vite noe om på TV 2 er at programleder Gaute Grøtta Grav og deltaker Silje Hvarnes nå er et par, skriver Se og Hør.

Dette er ekstra spesielt siden Gaute Grøtta Grav fikk mye oppmerksomhet da han i 2005 ble sammen med Barbro Fagerbakk, også hun deltaker i Farmen.

Orienterte TV 2
Ingen av de to har svart på henvendelser fra ukebladet. TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland bekrefter imidlertid at Grøtta Grav selv har orientert ledelsen i TV 2 om forholdet.

- Det er ikke en ideell situasjon. Men det er jo vakkert at to voksne og velreflekterte mennesker er forelsket i hverandre. De er et fint par, jeg håper de blir lykkelige, sier Røiseland til Se og Hør.

Video
Da årets Farmen startet presenterte Silje slik for TV-seerne:

217178

At Silje har bedre erfaring med dyr enn mange av de andre deltakerne på Farmen ser du et veldig godt eksempel på her (Lenke til video på TV 2 Sumo)

Mer om årets Farmen: