Gå til sidens hovedinnhold

Falt tre meter gjennom tak

En uheldig rørlegger tråkket feil. Les politiloggen her.

Rørlegger i arbeidsulykke
ULVEN: Tidlig tirsdag kveld ble det meldt om en arbeidsulykke på Ulven. En rørlegger arbeidet i et ventilasjonsrom da han tråkket feil og gikk gjennom taket. Fallet skal ha vært på tre meter, og han ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med smerter i korsryggen og bekkenet. Arbeidstilsynet ble varslet og sak ble opprettet.

Kvinne skutt på med luftvåpen
ULLEVÅL: Tirsdag kveld ble det meldt om en kvinne på Nedre Ullevål som ble skutt på med et luftvåpen. Tre gutter i 13-årsalderen ble påtruffet av politiet og det ble tatt beslag i en softgun. Kvinnen var uskadd og saken overføres til Barnevernet.

Påkjørt i fotgjengerfelt
OSLO: Kl 21.02 tirsdag kveld fikk politiet melding om en fotgjenger som var påkjørt av en bil. Politiet reiste til stedet sammen med en ambulanse. På stedet fikk politiet klarhet i at fotgjengeren var påkjørt i et fotgjengerfelt, og politipatruljen på stedet tok midlertidig beslag i bilførers førerkort. Fotgjengeren, som trolig hadde pådratt seg hjernerystelse og skade i en fot, ble av ambulansen kjørt til Ullevål universitetssykehus.

Bil stjålet - glemte tenningsnøkkelen
ENSJØ: Kl. 22.33 ble politiet oppringt av en fortvilet bileier. Han hadde falt for fristelsen til å se på noen biler på Ensjø, og hadde tydeligvis blitt begeistret for det han så. Han hadde nemlig gått fra sin egen bil med nøklene i tenningen. En uærlig sjel så da sitt snitt til å stikke av med melders bil. Bilen forsvant fra stedet i retning Økern Senter.

Les flere nyheter fra iOslo.no

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021