Oslo Kongressenter (SIDE2): I et skjørt av ballonger satte Charlotte Thorstvedt startskuddet for Fam Irvolls etterlengtede visning. Det virket som hele kjendisnorge hadde samlet seg i Oslo Kongressenter for å få med seg hva den fargerike designeren hadde funnet på denne gangen - og hun sviktet ikke.

Se video og bilder fra visningen lengre ned i saken!

- Jeg er veldig fornøyd! Det er sirkus, tivoli og mer farger enn noen gang i denne kolleksjonen, sier Fam Irvoll til Side2 etter visningen som fikk stående applaus fra publikum.

Denne gangen har også den lekne designeren laget barneklær, noe hun selv synes det var på tide at hun gjorde.

- Jeg lager jo barneklær for voksne, så nå var det på tide med å lage barneklær for barn, sier hun.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Gledens galskap
Klovner, ballonger og sirkuselefanten var sentrale inspirasjonskilder til kolleksjonen som har fått navnet «Welcome to the house of fun». Stemningen oste av lek og moro, og med underholdning fra «Arcade Fire», og sjonglører på catwalken var det stor glede blant publikum.

Noen av designerens faste skare av fans hyllet henne etter visning:

- Herregud, dette var gledens galskap! Helt vilt, utbryter Samsaya til Side2.

Hun innrømmer at hun elsket sirkus når hun var barn, og innser nå at hun fortsatt elsker det. Hun forteller videre at hun likte mange av plaggene, men det var spesielt de med sirkuselefantene som fanget artistens interesse.

- Jeg har alltid ønsket meg større hofter, så nå har jeg bestemt at de elefantene skal bli mine nye hofter, sier hun og ler.

- Helt rett
Enn annen som nikker bekreftende etter visningen er Surferosa-vokalist og tidligere Idol-dommer Mariann Thomassen. Hun er kjent for sin noe spesielle og fargerike stil, og så dette måtte være en kolleksjon som passet artisten.

- Ja, dette var veldig Mariann. Moren min sa faktisk til meg under visningen at dette er jo ting som du har hatt i skapet ditt siden du var liten jente. Denne kolleksjonen var helt rett. Grattis Fam Irvoll, sier Thomassen og smiler.

En som ikke kunne tenkt seg å kle seg i Fam Irvolls design var Vibeke Løkkeberg, som hadde tatt turen til Kongressenteret for å støtte datteren som hadde laget en kortfilm som ble vist før visningen.

- Dette var fantastisk! Du ser nok ikke meg i noen av klærne, jeg kjenner Fam og synes hun er flink, sier Løkkeberg til Side2.

HTML EMBED

(video del 2 ser du nederst i saken)

Side2 om kolleksjonen:
Fam Irvoll er fortsatt det herlige, friske pustet i norsk motebransje. Dette var et realt bareselskap for voksne, en skal leke og bli glad - og det blir man av Fams design. De korte kjolene er fabelaktige, strikkekjolene var nydelige med sine store fargerike print og plajetter, det samme er den gjennomførte bruken av detaljer som hun er kjent for.

Fam har alltid hatt Alice i eventyrland som inspirasjon, og det var lett å se også denne gangen. Bare at denne gangen skulle Alice i bursdag og ikke i teselskap...

Det glitrer, det er elefanter og det er ballonger - det er herlig! Humor!

Klærne har vakt oppsikt også langt utenfor landegrensene. Det går også rykter om at både Rihanna og Beyoncé har sagt de vil ha Fam Irvolls klær.

Side2 følger Oslo Fashion Week hele uken – så følg med for daglige oppdateringer!

Lekent og sexy fra TSH
Norges nye motehåp
- Ja, vi har noe på gang
Hollywoodfavoritter vant Nåløyet
- Deilig å være ute

Les mer om Oslo Fashion Week: Klikk her!

SE BILDENE FRA KOLLEKSJONEN HER:

2887

HTML EMBED