Gå til sidens hovedinnhold

Familie våknet med ubuden gjest

Den fremmede mannen banket på 13-åringens soveromsdør og spurte hvor han kunne sove.

(iBergen.no) - Det var litt ekkelt, ja. Jeg ble jo litt satt ut når en vilt fremmed mann lå i min datter sin seng, sier en lettere rystet familiefar til iBergen.no.

Familien hørte ikke at mannen i 20-årene tok seg inn i huset deres i Bergen sentrum gjennom terrassedøren, fant seg til rette i kjøleskapet på kjøkkenet før han hvilte seg på sofaen.

Like før klokken ni lørdag morgen banket han på den 13 år gamle jentas dør og spurte om han kunne legge seg på søsterens rom.

Sjokkert vekket jenta faren for å fortelle om den underlige opplevelsen. På søsterens soverom la mannen seg i den tomme sengen i bare trusen. Etter å ha konstantert at den ubudne gjesten ikke virket farlig, kontaktet faren politiet.

- Ja, vi var oppom huset og fikk snakket med ham. Han var nok litt full og hadde gått feil. Mannen ble fraktet hjem av patruljen, sier operasjonsleder Bjarne Flokenes til iBergen.no.

Oppgitt ønsker familien bare å legge den merkelige opplevelsen bak seg nå.

- Det er sånne ting som kan skje når man bor så nært sentrum. Det har skjedd flere episoder med fremmede fulle folk i huset vårt, sier faren.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs