Gå til sidens hovedinnhold

Fansens ville LOST-teorier

Teoriene om øya, flyet og «de andre» florerer på nettet. Sjekk ut «LOST»-teoriene her.

(SIDE2:) Onsdag kveld startet TVNorge opp igjen med sesong tre av «LOST». Siste episode av sesong to sluttet med at Jack, Kate og Sawyer ble tatt til fange av «De andre».

Les mer om det her:Dramatisk «Lost»-slutt

Den nye sesongen begynner med at Jack, Kate og Sawyer som finner ut av hva det vil si å være fanget hos «de andre». Jack må blant annet operere på en av de andre mot at han skal få slippe ut.

Les mer om det her:Sniktitt på LOST

I begynnelsen av sesong to var det tallrekken som skapte hodebry for tv-seerne.

Les mer om det her: Hva betyr tallene i LOST?

Romvesener
Denne gangen er det duket for mer forvirring og på seriens norske fanside, lost-norge.net , har de samlet alle teoriene som har dukket opp i kjølvannet av serien. 24 mer eller mindre useriøse teorier er publisert og kommentert.

En av de mest usannsynlige teoriene er at flyet ble overtatt av romvesener og at de bruker øya som et habitat for å forske på menneskene.

Andre teorier går ut på at øya er bevisst og levende, at dette «it» som Danielle hevdet tok vennene hennes er en ond sykdom.

Basert på filmer
Noen av teoriene spekulerer også i om at serien er basert på kjente filmer. Blant annet «Sphere» med Dustin Hoffman, Sharon Stone og Samuel L Jackson. Også «Jurassic Park» og kultfilmen «Donnie Darko» er nevnt.

Andre ting som nevnes er at flyet krasjet på øya som et eksperiment for å se om alle disse ulike personene fra ulike steder kunne leve sammen i harmoni.

Les alle teoriene her (ekstern side)

HTML EMBED
Reklame

Dette gir du til morsdagen