Gå til sidens hovedinnhold

Fant meitemark i colaflaska

Vidar Svanøe har ingen sans for drinken mark og cola.

(SIDE2): Vidar Svanøe stusset først over at colaen han kjøpte hadde en ganske markant emmen smak. Først dagen etter skjønte han hvorfor.

Svanøe, som bor i St. Mariegate, er ingen stor cocacoliker. Men fredag var han innom Meny på Storbyen og kjøpte seg en halvliter av verdens mestdrikkende leskedrikk.

– Jeg hadde vært kvalm og uvel et par dager. Og Cola bruker normalt å være bra for magen. Halvliteren ble kjøpt fredag, men jeg åpnet flaska først lørdag. Da drakk jeg halvparten, skrudde på korken igjen og satte flaska tilbake i kjøleskapet. Jeg synes at colaen ikke smakte helt slik den burde, forklarer han.

Hjalp ikke på magen
Og vi kan allerede nå avsløre at den populære leskedrikken ikke hjalp for magen denne gang. Snarere tvert imot.

– Da jeg åpnet flaska på ny lørdag oppdaget jeg en stor meitemark i bunnen på den. Da ble jeg for alvor uvel, fastslår Vidar Svanøe, som ikke har den ringeste anelse om hvordan en meitemark har funnet veien til colaflasken hans.

Gode rutiner
Det har heller ikke Stein Rømmerud, konserndirektør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Coca-Cola Norge.

– Nei, noe lignende har jeg aldri hørt om før. Og det er umulig for meg å uttale meg om dette konkrete tilfellet før vi eventuelt har fått inn flaska til analyse. På generelt grunnlag kan jeg dog opplyse om at flasker som blir brukt om igjen blir inspisert både manuelt og maskinelt. Og de blir grundig høytrykksvasket. Coca-Cola har for øvrig det beste og mest moderne utstyret som er å få tak i. Når det er sagt håper jeg Svanøe tar kontakt med oss slik at vi kan prøve å finne ut noe om hva som kan ha skjedd med colaflaska hans, sier Rømmerud til Sarpsborg Arbeiderblad.

Vil ta kontakt
Den oppfordringen akter Vidar Svanøe å følge.

– Det høres ut som de tar dette på alvor. Hvilket jeg selvsagt er glad for. Jeg vil derfor ta kontakt med Coca-Cola allerede i morgen, sier Svanøe.

Som heller ikke er pasjonert meitefisker. Han håper imidlertid å unngå mark i magen. Og han håper dessuten at de som skal forsøke å løse meitemarkmysteriet får napp.

Les flere saker fra Sarpsborg Arbeiderblad her

Mer fra Nettavisen:

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken