Gå til sidens hovedinnhold

Fant mer olje

InterOil har kommet over mer olje i Toqui Toqui-feltet.

Oljeselskapet InterOil Exploration Productions brønn Mana 6 har testet en daglig produksjon på 450 fat oljeekvivalenter.

NA24 - din næringslivsavis

- Dette er et oppløftende resultat. Volumet er mye høyere enn forventet, og åpner for en utvidelse av det produserende oljefeltet Toqui Toqui mot nord. Formelt er denne brønnen utenfor vårt produksjonsområde og er klassifisert som en letebrønn. Område vil derfor bli lagt til vår eksisterende reservebase, sier konsernsjef Nils N. Trulsvik i InterOil i forbindelse med funnet.

Den første letebrønnen som ble boret for en måned siden, Mana 7, er fortsatt under produksjon og selskapet har fått tillatelse til å fortsette produksjon og testing av brønnen.

Trulsvik sier videre at InterOil skal starte boringen av nok en brønn i feltet som skal være ferdig om to uker. Som en følge av denne ferdigstillelsen vil selskapet gå gjennom resultatene for Mana-brønnene og vil vurdere ytterligere brønner etter dette.

InterOils totale Columbia-produksjon økte fra 1.000 fat oljeekvivalenter om dagen i november til 1.800 oljeekvivalenter om dagen frem til i dag.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå