Gå til sidens hovedinnhold

Fantastiske blondiner

Er du en av gutta som foretrekker blonde hårmanker? Da vil du like disse filmene og vår bildespesial.

Blondinen over alle blondiner het Marilyn Monroe og gjorde sitt inntog i Hollywood i 1950-årene. Med sine blonde lokker og røde trutmunn satt hun standarden for alle blondiner etter henne. Over hele verden har blondiner i etterkant kopiert hennes stil, med uttrykk som «blondes have more fun» og «Gentlemen prefere blondes» i bakhodet.

Se bildespesial av blondiner nederst i saken.

Myten om blondinene sier at de både er dumme og deilige og undersøkelser viser at de lyshårete blir høyest verdsatt i selskapslivet. Men visste du at blondiner blir forbigått i arbeidslivet. Ikke bare taper de stillinger til brunettene, i tillegg må de ta til takke med lavere lønn enn sine mørkhårede medsøstere.

Det har alltid vært påstått at menn synes blonde jenter er mer feminine og attraktive enn brunetter. Tester viser imidlertid at blondiner og brunetter er like intelligente. Likevel tror menn virkelig at blondiner er mindre intelligente. De synes altså at blondiner er mer sexy, men også dummere. Så husk det gutter; ikke undervurder dine blonde venninner eller flammer...

De meste kjente blondinene
«Alle» fikk et forhold til Pamela Anderson da hun rullet over TV-skjermer som C. J Parker i serien «Baywatch». Siden gjennombruddet har hennes liv i media vært turbulent, likevel har hun ikon status over hele verden. Pamela debuterte som Playmate i februar 1990.

En annen Playmate som tidlig ble kjent for sin blonde manke er Anne Nicole Smith. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1993 da hun ble «Playmate of the Year», samme året ble nordmenn kjent med den barmfagre blondinen da hun var Hennes& Mauritz undertøysmodell og stoppet trafikken over hele landet.

Paris Hilton, hotell-arvingen med aner fra Kløfta, har blitt umåtelig populær på grunn av sitt utseende og det faktumet at hun egentlig ikke har gjort noe som helst. Etter å ha undersøkt litt har vi funnet ut at Paris faktisk har fullført high school og begynte som modell etter dette. Til og med et eget TV-program har Paris fått, hvor hun gjør; ingenting.

Sølvstrupen Jessica Simpson er vel kanskje den «blondeste» av denne tids blondiner. Gjennom sin MTV serien «Newlyweds» har Jessica blitt kjent som en ekte blondine med utsagn som «Is this chicken, what I have, or is this fish? I know it's tuna, but it says 'Chicken by the Sea» og «Sorry I don't eat buffalo» på spørsmålet om hun ville ha kyllingvinger som på engelsk kalles Buffalowings.

Lene Aleksandra Øien er Norges mest kjente blondine og har hatt eventyrlig suksess med sine singler «My Boobs are Ok» og «Hot Boy Hot Girl». Lene Aleksandra var bare 19 år gammel da hun begynte å jobbe som nakenmodell, men ble først «rikskjendis» etter å ha vært med i realityserien «Robinson» på TV3.

Felles for alle disse kjente blondinene er naturlig nok hårmanken og det faktumet at de fremstår som mindre intelligente. Men de har alle gjort stor suksess. Der ser dere igjen altså, ikke undervurder blondinene.

HTML EMBED
Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud