Gå til sidens hovedinnhold

Får ikke solgt bergensdrøm

På Hopsneset ligger en av Bergens mest eksklusive boliger. Den er imidlertid ikke lett å få solgt.

- Bergen er ikke Oslo. Å finne en kjøper til denne typer bolig er som å lete etter nålen i høystakken, sier eiendomsmegler Erik Mortensen i Meglerhuset Mortensen til Nettavisen.

Se alle bildene nederst i saken.

Prisantydningen på den 620 kvadratmeter store villaen i Hopsnesveien er på 15 millioner kroner. Blir villaen solgt til den prisen blir det i så fall vestnorsk prisrekord for eneboliger. Nå roes imidlertid aktiviteten rundt boligen ned en stund.

- Vi har jo hatt nesten 90 dager med regnvær her nå så vi har bestemt oss for ikke å gjøre noe aktivt med boligen før det blir solgløtt og kanskje kortebuksevær, forklarer Mortensen.

Boligen som ligger i vannkanten ved Nordåsvannet, ligger fortsatt ute for salg på nettet, men Mortensen har ennå ikke fått noen bud på drømmevillaen.

- Vi har is i magen og selger vet at dette er en lang prosess. Vi har hatt et par visninger i det siste, men ingen bud, sier han.

Det er NHH-direktør Arne Selvik som selger boligen som ble satt opp i 1990. Villaen er tegnet av arkitekten Per Schjeldsøe.

Les flere eiendomssaker her.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien