Gå til sidens hovedinnhold

Får ikke solgt minikåk

Små leiligheter går som regel som varmt hvetebrød i hovedstaden. I Sporveisgata er det imidlertid full stopp. Se bildene her.

GRATIS OPPSETT: Få Nettavisen på mobil.

- Det har tatt lang tid med denne leiligheten, men det handler jo om å finne riktig kjøper. Nå er planen å få lagt den ut på nytt slik at den havner på nytt på toppen (på finn.no red.anm), sier eiendomsmegler Marianne Dåsnes til Nettavisen.

Enorm fellesgjeld
Dåsnes vedgår at den skyhøye fellesgjelden kan ha noe å gjøre med at den 14 kvadratmeter store studioleiligheten ikke har skiftet eier ennå.

Prisantydningen på krypinnet som Nettavisen skrev om for første gang i midten av november er på 450.000 kroner. Fellesgjelden er derimot på solide 830.371 kroner. Totalt blir prisen på leiligheten 1.280.371 kroner. Det gir en kvadratmeterpris på utrolige 91.544 kroner, Dåsnes er likevel positiv med tanke på salg.

Noen dyrere? Tips Nettavisen.

Interessen er der
- Vi hadde en visning på mandag og etter en relansering av leiligheten tror jeg at det kommer til å løse seg. Det er fortsatt interesse, sier hun og påpeker at hun har solgt en leilighet i samme bygg på vesentlig kortere tid.

I Sporveisgata 35, som er adressen på bygården, er det bygget 37 studioleiligheter. Flere av disse ligger ute for salg og felles for de alle den skyhøye fellesgjelden. Tre leiligheter i denne gården ligger ute på finn.no og alle har fellesgjeld på rundt 800.000 kroner. Nettavisen skrev om leiligheten for første gang i midten av november.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken