(SIDE2:) Skuespilleren som er sammen med en av verdens mest sexy kvinner, Angelina Jolie, er som regel på lista når de kjekkeste skal kåres. Når de søteste kjendisfedrene plukkes ut er han også på lista, blant topp ti, men havner kun på en sjetteplass.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I denne kåringen troner nemlig Orlando Bloom (34). I begynnelsen av januar fikk han og modellkjæresten Miranda Kerr en liten gutt. Babyen heter Flynn.

Selv skal Bloom ha uttalt at han er svært begeistret over farsrollen. Ifølge The Sun er han den søteste pappaen. Den britiske avisen har kåret de ti søteste fedrene.

Les og se bildene: Toppmodellens intime øyeblikk

Ventet på den rette
På plass nummer to havner Matthew McConaughey (41). Han er far til Levi (2) og Vida (1).

- Jeg har alltid hatt et ønske om å få barn, og har tenkt at det kom til å bli fantastisk. Men det måtte den rette kvinnen til for at det kunne skje, har skuespilleren sagt. Han er sammen med Camila Alves.

Den tredje søteste pappaen er 39 år gamle Mark Wahlberg. Han er far til Ella (7), Michael (4), Brendan (2) og Grace (1).

- Jeg vil ikke være uten dem når de blir eldre, men til slutt kommer de til å bli lei av meg, har skuespilleren sagt ifølge The Sun.

HER ER RESTEN AV PAPPA-LISTEN:

4. Hugh Jackman
5. Jack Black
6. Brad Pitt
7. Gabriel Aubry
8. Adam Sandler
9. David Beckham
10. Gavin Rossdale

4048