Gå til sidens hovedinnhold

Farmen-Joar begjært konkurs

- Jeg akkurat kom hjem fra ferie, og plutselig fikk jeg høre om det.

(SIDE2:) Joar Søhoel jobber til daglig på restauranten Joars Restaurant i Sogndal. Restauranten har lenge slitt med å få økonomien til å rundt. Nettopp dette var en viktig grunn til at Joar meldte seg på Farmen. Han ville bruke pengepremien til å redde restauranten.

SE OGSÅ: Her bader «Farmen»-jentene nakne

Fakturatabbe
Det gikk imidlertid ikke slik sogndølingen håpet. 19-åringen Ingvild Skare Thygesen stakk av med seieren i realitykonkurransen.

Denne uka gikk Joars Restaurant konkurs.

– Jeg akkurat kom hjem fra ferie, og plutselig fikk jeg høre om det. Det skyltes bare at en relativt stor faktura var sendt til feil adresse, forklarer Joar Søhoel til tv2.no.

Har tapt milloner
Han forteller videre at han har ryddet opp i problemene restauranten hadde, og at en konkurs ikke egentlig er noen trussel lenger.

– Jeg skal gjøre mitt for å beholde den, sier han til tv2.no.

Søhoel kjøpte restauranten for 1,5 millioner kroner i 2008. Samtidig som han skyldte mye penger fikk han ingen inntjening på investeringen. Joar anslår at han tapte rundt 1,2 millioner kroner årlig.

Håper på flere gjester
Ved å delta på Farmen håper han å trekke flere kunder til restauranten, men de store besøkstallene har så langt latt vente på seg.

– Jeg er kun i en hard periode nå, men har planene klare for god drift fremover. Jeg vil ikke slå bedriften konkurs. Restauranten betyr mye for meg, og jeg har mye jeg vil gi tilbake til kundene som kommer, sier han til TV 2.

Søhoel har imidlertid endret driften av restauranten, og retter seg nå inn mot lukkede selskaper og catering. Farmen-kjendisen blir pappa i august, og ønsker å bruke mer tid på fritidsinteresser og samboeren.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken