Gå til sidens hovedinnhold

Sultne og kranglete i Farmen

Maten brant opp, kokken er borte og frustrasjonen er tydelig blant deltakerne. Spesielt går det ut over Christian.

(SIDE2:) Etter fiaskoen med det forrige ukesoppdraget, er det ekstra viktig at de lykkes denne uken, og det er ikke lite deltakerne skal igjennom. Denne uken er oppdraget knyttet til å utnytte skogens ressurser. Bøenseteren har lenge tradisjoner som skogsbruk, og nå skal 30 tømmerstokker hogges, kvistes, barkes, fløtes og trekkes opp til «Farmen». I tillegg skal de flette en kurv av piletre og fylle den med sopp og bær.

Fikk du med deg alt i forrige uke?: Den ultimate Farmen-guiden

En ny storbonde skal velges av forrige ukes hjemsendte deltaker, og det er stor spenning knyttet til hvem Finn kommer til å velge. Ukesoppdraget tar hardt på og sulten gnager i magen. Storbonden bestemmer seg for å skrive en søknad til godseier Aslakstrøm om å få lov å slakte et dyr. Godseieren er kjent for å være en streng mann, så deltakerne venter på svar i spenning.

I forrige episode klarte Christian å skade hånden i det han skule tøffe seg for de andre guttene. Han klarte å knuse takflisa, men skadet knoken i samme slengen. Storbonden gir ham dermed fri fra skogsarbeidet, noe som skaper irritasjon hos de andre deltakerne. Når han tillegg klarer å brenne primen han har ansvar for, koker det over for flere deltakere.

Farmens første episode startet med en seerrekord på 802.000 seere forrige mandag. På lørdag hadde programmet 498.000 seere i snitt og 588.000 seere den siste halvtimen, noe som er en publikumsandel på 32.9 prosent. Dette er tall TV 2 sier seg storfornøyde med.

Les mer: Ekstremstart for Farmen

Se «Farmen» i kveld klokken 20.00 på TV 2

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot