(SIDE2): - Moralsk sett er det ikke bra i det hele tatt. Med fare for at det som skjer kan påvirke programmet, så er det absolutt ikke gunstig. Det svekker seriøsiteten til programmet når enkelte velger å bryte kontrakten. Men for all del, det er fint for Gaute og Silje om de har funnet kjærligheten, sier Farmen-deltaker Ingunn Mjelde (36) til Se og Hør.

Programleder Gaute Grøtta Grav fikk mye oppmerksomhet da han i 2005 ble sammen med Barbro Fagerbakk, også hun deltaker i Farmen. Nå har han funnet kjærligheten med ny deltaker, Silje Hvarnes.

Les saken: Falt for ny Farmen-jente

Uheldig eller ikke?
Årets deltakere er delte i sine meninger om kjærlighetsforholdet mellom TV 2-programlederen og Hvarnes.

Lene Marie Gislerud (23) påpeker at kjærlighet ikke er noe man kan styre selv, og mener forholdet ikke er noe problem. Også Hugo Fiksdal (37) og Christian Faureng (22) er blant dem som støtter det nye paret og ønsker dem lykke til.

Derimot er blant andre Vigdis Wanvik (51) skeptisk.

- Gaute er en sjarmerende gutt, men må han være programleder for å finne seg dame? Jeg synes faktisk at når vi andre deltakerne har fått restriksjoner om å ikke innlede forhold til andre i produksjonen - så må det gjelde for alle, sier hun til Se og Hør.