Gå til sidens hovedinnhold

Uklart om Gaute blir programleder

Det blir ny runde med superpopulære «Farmen», men det er ikke sikkert om Gaute Grøtta Grav kommer tilbake.

(SIDE2:) I går bekreftet TV 2 Underholdning at det blir nok en runde med gårdsrealityen «Farmen»

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

VG var kjapt ute å hevdet at «Farmen»-veteran Gaute Grøtta Grav skulle lede programmet også denne gangen, men presseansvarlig Alex Iversen i TV 2 avviser at dette er bestemt enda.

- Det er så tidlig i prosessen at det ikke er avgjort hvem som skal bli programleder, sier han.

Ordknapp
Iversen kan heller ikke si noe om når det blir klart om Grøtta Grav beholder jobben i det populære programmet.

- Dette er en avgjørelse som TV 2 må ta, og den må tas før programmet går på lufta. Noe mer kan jeg ikke si, forteller en ordknapp pressekontakt.

Grøtta Grav har vært programleder i «Farmen» i tre av fem sesonger, og i den aller første sesongen var han selv deltaker. To ganger har han som programleder blitt sammen med en av deltakerne i etterkant, nå sist med fjorårets «Farmen»-vinner, Silje Hvarnes.

Les mer:Falt for ny Farmen-jente

TV 2 så ikke med blide øyne på forholdet den gang, og det ble spekulert i om dette var kroken på døra for Gaute i «Farmen»-sammenheng.

- Det er ikke en ideell situasjon. Men det er jo vakkert at to voksne og velreflekterte mennesker er forelsket i hverandre. De er et fint par, jeg håper de blir lykkelige, sa TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland til Se og Hør den gangen, etter at Grøtta Grav selv hadde informert ledelsen om forholdet.

Også de andre deltakerne ble sure da de hørte nyheten.

Les mer:- Gautes forhold ikke bra

Om TV 2 skulle lande på at serien trenger en ny programleder, er det allerede mange som har sagt seg villige. Både Catharina H. Pedersen og Vigdis Wanvik uttalte til Side2 etter programmet var ferdig, at det gjerne takket ja til programleder jobben.

Tidligere programledere har vært Sarah Natasha Melbye og Frithjof Wilborn.

Høydepunkter
TV 2 sender et gjensyn med de heftigste «Farmen»-øyeblikkene nå på fredag, der de også vil gå ut med opplysninger om hvordan du kan søke om å bli deltaker i realityprogrammets sjette sesong.

Fjorårets sesong var tidenes mest sette, med et seergjennomsnitt på over 800.000. Men ifølge prosjektleder i TV 2, Arild Brubakk, er dette ikke den eneste grunnen til at kanalen nå satser nok en gang.

- Det skjedde så mye spennende for hundre år siden. Vi har så mange historier å fortelle, så mange områder og forskjellige kulturer å vise, forklarer han til TV 2 Underholdning.

Hemmelig sted
Det er heller ikke avklart hvor «Farmen» vil bli spilt inn.

- Det kan jeg ikke si ennå, men vi skal til et nytt sted, sier han.

Se «Øyeblikkene» på TV 2 fredag 16.01 klokken 20.00

Kommentarer til denne saken