Gå til sidens hovedinnhold

Det nye Farmen-paret?

Side2 tok en prat med de nye realitydeltagerne.

(SIDE2): - Jenteintriger, flørting og sjalusi. Slik oppsummerer Karin Jonassen (24) den splitter nye sesongen av en av Norges mest populære realityserier.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Øde øy
I denne sesongen er de 14 deltagerne regelrett helt utenfor allfarvei - de skal forsøke å leve livet på en liten øy langt ute i havgapet i riktig 1800-talls stil. Der ingen skulle tru at nokon kunne bu, der bodde de i ti uker og ble veldig godt kjent.

Allianser, spill og løgner er en del av realityserien, men Simon Mengaaen (22) hadde ikke regnet med at han skulle bli paranoid i etterkant.

- En blir paranoid av å være med på noe sånt. Jeg merker at det tok litt tid etterpå da jeg møtte og snakket med folk - så tenkte jeg; hva vil de egentlig? Hva mente de med det? Sånne ting. Det var en veldig rar opplevelse i etterkant at man blir så paranoid, sier kongsvingergutten til Side2.

Han og kommende medrealitystjerne Karin stilte han opp på TV 2s vårlanseringen torsdag kveld i Oslo, og de er begge spente på hva vinteren vil by på når serien er i full gang. Programlederen har iallfall stor tro på denne sesongen.

- Det er en veldig god gjeng denne gangen. Disse to er flotte representanter for norsk ungdom, ingen tvil om det, sier programleder og tidligere «Farmen»-vinner, Gaute Grøtta Grav (30), til Side2.

Han berømmer deltagernes tålmodighet og ork til å holde ut på en bitte liten øde øy - med regn seks uker i strekk.

- Her kommer det ingen bikinibilder, for å si det sånn. Det regnet daglig, jeg skjønner ikke at de holdt ut, sier han.

Er de kjærester?
Karin og Simon lover mye intriger, krangel, tårer, kyssing og flørting. Men om det er de to som finner tonen underveis vil de ikke røpe.

- Men vi hadde vært et pent par eller? ler Karin.

Som kjent har det kommet noen par og kjærlighetshistorier fra realityserien i årenes løp - men den mest kjente er Gautes forhold til fjorårets vinner, Silje Hvarnes (29).

De to er nå forlovet og til sommeren blir det bryllup (selv om Gaute ikke vil røpe noen ting til Side2 om bryllupsplanene).

Les mer her:- Ja, vi skal gifte oss

Ble en familie
I tillegg til gårdsdrift og dyrehold, tilbringer mye tid på havet. Det blir flere maritime ukesoppdrag, med både fiske og båtbygging.

De to følte de ble som en familie på godt og vondt under oppholdet på gården. Det daglige livet er intenst med alt det bringer med seg, mangel på mat og det å bare spise havregrøt og fisk tærte på til tider. Så at det blir drama i høy Farmen-skala legger de ikke skjul.

- Vi er som en gjeng ungdomsskoleelever, mange ulike personligheter som skal leve så tett sammen. Det sier seg selv at det blir mye greier da, sier Simon.

- Det har vært mye drama, sier Karin som meldte seg på for å utfordre seg selv og prøve noe spennende.

Her er resten av deltagerne: Kjemper mot stefaren i Farmen

Flere TV-satsninger fra TV 2:
«Norgemester»: - Har fortsatt stygge arr
«Lurt av Karlsen»: Blir Norges Ashton Kutcher

«Farmen» har premiere på TV 2 i januar.

Kommentarer til denne saken