Gå til sidens hovedinnhold

- Den som smisker vinner

«Farmen»-programlederen tror at dem som smisker mest med storbonde Vigdis, er sikret en walkover til finalen.

(SIDE2:) Vigdis ble valgt til storbonde denne uka, og er dermed sikret en finaleplass. Denne uka er det nemlig klart for den siste tvekampen før finalen, og som storbonde er Vigdis immun. Hun får også lov til å velge hvem som blir førstekjempe, og dermed er det utrolig viktig for de andre deltakerne å ikke bli valgt denne gangen.

Hvem tror du Vigdis velger? Stem til høyre.

Velger hun en gutt, er jentene trygge, men velger hun en jente er begge de gjenværende gutta sikret finalebillett.

Gaute Grøtta Grav skriver i sin «Farmen»-blogg at det blir spennende å se hvordan Vigdis takler å være sjef på gården, men det er vel enda mer spennende hvem som ryker ut rett før finalen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vigdis har blitt storbonde, og dermed er hun den første som sikrer seg plass i finaleuka av «Farmen». Jeg må innrømme at jeg synes synd på den som må forlate gården nå lørdag. Det er alltid kjedelig når noen må forlate gården, men den som ryker nå har vært med i ni lange uker, og like før moroa i finaleuka starter må vedkommende dra... Huff, skriver Gaute.

Ensom ulv
Vigdis har stort sett holdt seg for seg selv på «Farmen», og styrt unna alle alliansene, så hvem hun velger som førstekjempe er et rimelig åpnet spørsmål. Hun ble i de siste ukene god venn med Ida som røk ut i forrige episode, og som takk for god velkomst valgte utfordreren Ida Vigdis som øverste sjef. Vigdis ble da så rørt at hun begynte å gråte.

Catharina er nok en av dem som bør holde pusten. Vigdis har ikke gjort noen hemmelighet ut av at hun ikke liker Lofoten-jenta.

Les mer: Fortsatt erkefiender

Gaute forventer mye smisking fra de andre deltakerne i dagene som kommer.

- Nå spørs det om det er flere som ønsker å innynde seg hos MC-bestemoren, og starter å smiske for å unngå å komme i kamp, skriver han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!