Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrerne lusker i skogen

Fire utfordrere oppholder seg i skogen rundt «Farmen», samtidig som deltakerne jobber på spreng for å få ferdig festmiddagen til godseieren. Men er det noen som saboterer?

(SIDE2:) Som en siste hilsen valgte Ingunn i forrige episode Hugo som den nye storbonden, og ukesoppdraget han skal overstyre er ikke av den enkle sorten.

Vanskelig ukesoppdrag
Godseier Aslakstrøm og hans søster, Liw, skal nemlig avholde en bedre lunsj for de mest fornemme personene i området. Oppdraget består dermed i å slakte en gris, et lam og en kanin, lage mat og eggelikør, samt pynte storstua på godset og servere gjestene under kalaset. I tillegg må de lage såpe og vaske seg selv slik at de er rene og pene til lunsjen. Hvis godseieren og gjestene er fornøyde, vil ukesoppdraget bli godkjent.

Hugo er dermed avhengig av full støtte fra de andre deltakerne for at oppdraget skal komme i havn, men Catharina har allerede uttalt at hun ønsker å sabotere denne uka, noe som kan koste Hugo en finalekniv og deltakerne matpenger til neste uke.

På vakt
- Catharina er en av de som skal servere. Hører jeg antydninger til surhet, så tar jeg henne tvert ut, sier Hugo i episoden, som tydligvis har sine mistanker om at noe er igjære.

Ann Kristin og Geir Ove bruker tiden sin i badestampen godt, og vi blir vitne til årets første «Farmen»-kyss. Selv om det var flere romantiske stunder på «Farmen» mellom disse to, benekter de at de er et par.

Les mer:- Vi er ikke sammen

(artikkelen fortsetter under)

218889

Hugo må også ta den vanskelige beslutningen om hvem som skal bli førstekjempe. Begge Hugos nærmeste allierte på «Farmen» gikk ut i forrige uke, så et taktisk valg kan være viktigere enn noen sinne. I tillegg kommer utfordrerne. Har de en sjanse til å få innpass i gjengen?

Les mer:Amin forlot Farmen

Les mer:Øksekast ble Ingunns bane

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord