Gå til sidens hovedinnhold

«Farmen»-drama i finaleuken

Det blir Torkel mot røkla.

(SIDE2): Mandag så vi at Unni Torve (43) klarte å få flest poeng i gårdskonkurransen etter at hun spant litt over en halv meter mer garn enn Ann Kristin. Dermed ble hun den første til å sikre seg en semifinaleplass. I kveld blir det klart hvilke av de gjenværende deltakerne i årets «Farmen» som kommer til semifinalen og finale på lørdag - da seks blir til tre og deretter til to.

Hvem tror du definitivt er sikret semifinaleplass? Stem til høyre!

Ann Kristin Lorås (24) og Silje Hvarnes (27) kom på andre- og tredjeplass, men ingenting er sikkert når de i onsdagens episode skal kjempe i skogsdrift og utholdenhet.

Kun menn
De foregående fire sesongene har det bare vært menn som har stukket av med «Farmen»-premierene, men i år er oddsene på kvinnenes side. Kun Torkel Torve (20) er igjen av mennene, som én etter én har blitt slått ut i tvekampene. Mor Unni slo hele gjengen i mandagens episode - så det kan godt hende det blir en ny hytte og bil til familien Torve.

Men kan Torkel klare å vinne hele greia?

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Silje seilet tidlig opp som favoritt på flere nettfora, og på Side2s avstemning mener 61 prosent at det er Silje som går av med seieren, Ann Kristin ligger på andreplass med kun femten prosent, og Torkel på tredje med ni. De tre gjenværende deltakerne, Catharina H. Pedersen (27), Vigdis Wanvik (50) og Unni har fire prosent hver av stemmene.

Hvem mener du burde gå videre til semifinalen? Hvem er en verdig vinner? Diskuter nedenfor!

Det er to fra onsdagens program som blir med Unni til finalen, og i starten av lørdagens finale blir en av dem sendt hjem. Da gjenstår det to stykker som skal kjempe om seieren.

På lørdag blir først de tre semifinalistene til to finalister - før den store finalen braker løs.

I år stikker vinneren av «Farmen» av med en hytte og en bil til en samlet verdi av omlag én million kroner.

«Farmen» ser du onsdag kveld kl. 20.00 på TV 2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken