(SIDE2:) De 14 deltakerne som skal kjempe mot hverandre i «Farmen» ble kjent i sommer, men nå er det klart at de blir å se i TV 2s realityserie allerede fra og med 7.mars.

Se bildekarusell av deltakerne nederst på siden.

Aldersforskjell
I år skal 14 personer settes 100 år tilbake på Storøy i Rørholtfjorden i innsjøen Toke i Telemark. Stedet har grønnsaker i hagen, drivhus, smie, verksted og bakerovn - og er full av dyr.

«Her skal deltakerne kjempe mot elementene, mot hverandre og mot onde krefter som truer idyllen og eksistensen deres på gården utenfra.», heter det ifølge TV-kanalen.

Når tvekampene sparkes i gang blir det med syv kvinner, syv menn, seks single personer, og ett ektepar. Eldstemann er 58 år, mens yngste deltaker er 21 år.

Dette er den syvende sesongen av «Farmen», og Gaute Grøtte Grav er nok en gang programleder. Han vant selv den aller første sesongen i 2001, og har geleidet andre deltakere gjennom tvekamper siden 2004.

Mot stedatter
I fjor var det Leif Birger Mækinen som vant realityserien, og prisen som var bil og hytte. Han konkurrerte da også mot sin stedatter Silje Trosten Johnsen som også var med i serien. Men i finalen kjempet Mækinen mot Linn Hege Andersen i finalen.

Les mer: Han vant Farmen

Tidligere vinnere:
Gaute Grøtta Grav - 2001
Bjørn Tore Bekkeli - 2003
Snorre A. Rotbæk - 2004
Mikkel Isak Eira - 2007
Silje Hvarnes - 2008
Leif Birger Mækinen - 2010

HER ER ÅRETS DELTAKERE:

4011