Gå til sidens hovedinnhold

Her bader «Farmen»-jentene nakne

- Vi måtte ha oss et nakenbad.

(SIDE2): Det tok ikke mer en litt over to uker før noen av «Farmen»-jentene valgte å kaste alle klærne og ta et nakenbad mens kameraene rullet.

I onsdagens episode av realityserien kan vi nemlig se når Marianne Otterlei (23) fra Fjørtoft og Ingvild Tygesen (19) fra Skare stripper av seg alle klærne og hopper i vannet som ligger like ved den idylliske gården i Valdres.

- Jeg og Ingvild har kommet fram til at vi måtte ha oss et nakenbad så ville jeg gjøre det før Endre og Knut, kan vi høre Marte si i teaseren til onsdagens episode av realityserien.

- Frustrerende
De to jentene sørger nemlig for å tiltrekke seg oppmerksomheten til Knut Eide Eriksen (26) og Endre Aabrekk før de fjerner hånduken og viser seg i Evas drakt. De to guttene er imidlertid på god avstand da de to befinner seg ute på en båt i vannet.

- Det var selvfølgelig frustrerende å se fra 300 meters avstand, sier Knut.

Til tross for at deltakerne utvilsomt brukte innsjøen til å vaske av seg i fravær av en ordentlig dusj, er det mye som tyder på at dette stuntet ble gjort mest for moro skyld.

Deltakerne hadde tilgang til såpe under oppholdet, men siden den var uparfymert og tilgangen på varmt vann til dusjing var fraværende var det nok vanskelig å bli helt ren.

- Lukten ble helt forferdelig. Etter at jeg tok min første dusj så luktet jeg på klærne jeg hadde brukt der inne og det luktet ikke så godt - så jeg skjønner at folk utenfra reagerte på lukten, sier Marte til Side2.

- Mange single deltakere
Deltakerne som er med i årets utgave av den populære realityserien har programleder, Gaute Grøtta Grav, og resten av de castingansvarlige brukt lang tid på å finne, og det er tydelig at Grøtta Grav er godt fornøyd med den gjengen de har plukket ut.

- I år er det veldig mange singel deltakere og det er et veldig bredt alderspenn. Den yngste er en jente på 19 år og den eldste er en mann på 47 år, sa han til Side2 tidligere i år.

Les også:- Mange unge, single jenter

«Farmen» sendes på TV2 mandag, onsdag og søndag kl. 21:40.

MEST LEST FRA NETTAVISEN:

Kommentarer til denne saken