Gå til sidens hovedinnhold

Opprørsstemning på Farmen

Unni er drittlei av jentenes unnasluntring.

(SIDE2): Det er unnasluntring, dårlig stemning og bråk på «Farmen» før førstekjempevalget blir annonsert. Jentene er ikke spesielt fornøyde med verken ukesoppdrag eller hverandre, og stemningen er mildt sagt trykkende.

Plagsomme
Det topper seg for Unni når de andre jentene ikke gidder å gjøre noen ting. Unni, som i og for seg er en lavmælt og behersket dame, har kun gått til konfrontasjon en gang tidligere og det var mot Hugo da han «truet» sønnen Torkel. Hun er ikke akkurat den av kvinnene på gården som hyler høyest, men nå har hun fått nok og lar det stå til.

- Vet du, nå synes jeg dere er så helvetes plagsomme, sier Unni mens hun sliter med rokken som er en del av ukesoppdraget.

Denne uken har husmennene mye å gjøre på gården, ukesoppdraget går ut på å klippe sauer, og ullen må spinnes og kardes til tråd. Seks sauer skal til pers!

Les mer om ukesoppdraget her.

Gidder ingenting
Nykommer Ida skal egentlig skrelle poteter, men gidder ikke gjøre noen ting, og Silje og Ann Kristin blir sure og truer med at hun blir valgt som førstekjempe.

Ida velger å fortsette sine late dager og bidrar ikke til ukesoppdraget. Hun velger å sole seg istedenfor å jobbe, noe som irriterer storbonden veldig. Men Ida er ikke den eneste som tar gårdslivet med stor ro.

- Jeg gidder ikke gjøre en drit, jeg skal sove i hele dag, sier Cataharina og gjesper.

Endret stemning
Storbonde Geir forteller om en endret stemning i gruppa og liker ikke forandringen etter at Hugo ble sendt hjem på lørdag.

- Gruppa er blitt mer negativ og splitta, sier Geir Ove som i kveldens episode skal velge førstekjempe.

221836

Har du gått glipp av noe? Les alt om Farmen og se episoder her.

Se kveldens episode av «Farmen» kl. 20.00 på TV 2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker