(SIDE2): Helena Christensen har fylt 41 år, men stråler likevel som ingen andre på catwalken. Se bilder av skjønnheten fra moteuken i New York her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Samlet kjendisene for en god sak
Mercedes-Benz Fashion Week startet opp med kjendiser og moteskapere på første rad i New York torsdag denne uken. «Fashion For Relief Haiti» samlet fredag kjendiser som Helena Christensen, Kelly Osbourne, Agyness Deyn, som for øvrig falt to ganger på catwalken, Alan Cumming, Chris Brown, David LaChapelle, Diane Von Furstenberg, Donna Karan, Estelle, Malin Akerman, Naomi Campbell, og sist men ikke minst, Sarah Ferguson.

Sistnevnte gikk på catwalken i en sort lang kjole, og smilte bredt til publikum. Hun åpnet også showet med en hilsen til sin avdøde venn og designer Alexander McQueen.

Midtpunktene
Men Helena Christensen tok likevel showet fra alle sine kjære kjendisvenner, og strålte i en sort kjole, sotete øyne og sin kjente solbrune hud. Den sorte kjolen er designet av Alexander McQueen, og Helena bar den som en hyllest til designeren som døde brått denne uken.

Den populære stjernestylisten Rachel Zoe stylet modellene, mens moteplaggene var designet av Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Christian Dior og Alexander McQueen.

10 kilo lettere
Kelly Osbourne ble også et hett samtaleemne etter visningen, der hun for første gang viste fram sin nye og slanke kropp. «Who's that girl? A star is Osbourne», skriver New York Post søndag.

TV-stjernen innrømmer nå at hun har gått ned 10 kilo.

- Jeg har prøvd så mange idiotiske dietter for å gå ned i vekt, men alt jeg trengte å gjøre var å danse, forteller hun om sin deltakelse i «Dancing with the Stars», til magasinet Closer.

SE ALLE BILDENE FRA VISNINGEN HER:

2862