(SIDE2): Butikkeier, stylist og nå designer, Marthe Kveli Valeberg, lanserte i går sin første kleskolleksjon til stående applaus fra norske kjendiser.

Kveli Valeberg er innehaver av konseptbutikken MagMaLou på Frogner i Oslo og har sammen med butikksjef og designer, Andrea Johannesen, laget en kolleksjon bestående av tretten kjoler og to buksedresser.

- Da vi designet kolleksjonen, hadde vi kundene i tankene. Hun er en kvinne med sans for mote og estetikk. Hun vil ha en anvendelig og praktisk garderobe. Samtidig som hun ønsker noe ikke alle andre har kombinert med internasjonal glamfaktor. Denne kunden manglet kjoler, og det har vi nå laget til henne, sier Johannesen, designer bak kolleksjonen, i en pressemelding.

Kolleksjonen ble presentert på Villa Eckbo i Oslo. Kjendiser som Marthe Krogh, Ellen Arnstad, Pernille Sørensen, Sigrid Bonde Tusvik.

Moteredaktør Line om kolleksjonen:

-Jeg hadde sett bildene av kjolene på forhånd og syns de så veldig basic ut, men da jeg fikk se dem på modellene var de helt geniale! Sier Line entusiastisk.

Passer alle

Line mener at dette er kjoler som kan passe jenter i alle aldre og de fleste kroppsfasonger. Kjolene er superminimalistiske, og derfor veldig lette å kle opp eller ned ved hjelp av tilbehør eller jakker, sier moteredaktøren.

Allsidig design

-Jeg kunne like gjerne gått i en av de enkle hvite kjolene på stranden som på 17. mai eller i et stivt middagsselskap, fortsetter Kirkhus.

Les også:Slik kler du deg på 17.Mai.

-De er veldig allsidige, lette å style og enkle å bruke. Det er kjoler som også alltid funker, til alle anledninger.

Det negative er er prisen sier Line

- Ja, jeg synes den trekker ned litt. For så «enkle» kjoler vil jeg nok ikke betale så mye. De skulle vært billigere så kunne kunden hatt råd til flere, sier Line Kirkhus.

Kolleksjonen vil bli solgt i over 30 butikker i Norges land og har koster mellom 1499-4999 kroner.

Se bilder av kolleksjonen og Lookbook under:

Moteredaktørens favoritter fra kolleksjonen: