(SIDE2): New York kan friste med utallige restauranter, fantastisk shopping og flotte hoteller, men det er ikke derfor motemafiaen inntar storbyen denne uken. Det er igjen tid for New York fashion week, og i påvente av bilder fra de største moteshowene, er antrekkene i gata vel så inspirerende.

Motebloggerne, IT-jentene og supermodellene er i tillegg til kjendiser og redaktører de mest populære fotoobjektene når gatemotefotografene nå inntar New York.

Stor Business

Gatemotefotografier har blitt så populære for blader og nettsteder og fotografene tjener flusst på det. Nå har det også gått så langt at enkelte bloggere blir tipset om en trend fotografene har fått beskjed om å fotografere, slik at bloggerne husker på å pakke med seg dette.

Blir oppdaget ved å style seg selv

Mange bloggere benytter seg av gatemotefotografene som står å henger utenfor showene og venter på at kjendisene skal komme ut. Flere av verdens største motebloggere har faktisk blitt kjent på denne måten. Bloggerne styler seg selv til fingerspissene, og skifter gjerne opptil 6 ganger i løpet av en dag, slik at fotografene alltid har et nytt antrekk å ta bilde av.

Se de inspirerende streetstyle fotografiene fra moteuken i New York: