Gå til sidens hovedinnhold

Fast-dødare blir megler i Enskilda

ABG Sundal Colliers IT-analytiker Georg Aasen har ikke gitt Fast god attest som analytiker. Nå begynner han som megler i Enskilda. Les mer her

Georg Aasen har de siste årene vært analytiker i meglerhuset ABG Sundal Collier, og har spesielt utmerket seg med svært negative analyser om Fast Search & Transfere. Nå fortsetter han på en ny karriere som aksjemegler i Enskilda Securities.Etter analysene fra Aasen har det faktisk ført til reaksjoner fra Fast som skal ha brutt all kontakt med meglerhuset etter negative analyser.Les saken her:


Isfront mellom Collier og Keith

Aasen bekrefter ovenfor iMarkedet.no at han har sagt opp sin stilling i ABG Sundal Collier for å starte som aksjemegler i Enskilda.- Det stemmer. Jeg begynner første september, sier Aasen til iMarkedet.no. Han har tidligere erfaring som forvalter i DnB-systemet og kommer til å jobbe med institusjonelle kunder.Aasen avviser at konflikten med Fast skal ha vært en medvirkende årsak til at han nå trekker seg som analytiker til fordel for en tilværelse som aksjemegler.- Det var en av grunnene til at jeg var motivert for jobben som analytiker, sier Aasen til iMarkedet.no.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken