HTML EMBED

VIDEO: Klikk på startknappen over for å ta en titt på «Fast & Furious 6».

Kritikerne hater dem, men publikum elsker dem.

Nei, vi snakker selvfølgelig ikke om Märthas engler, men mega, superduper, filmsuksessen «Fast & the Furious»-serien.

Gjennom fem filmer har de kjørt en rekke fete biler, sprengt og ødelagt det meste som har stått i deres vei, gitt oss en håndfull kleine sitater («I smell...Skanks». Classic!), hatt en egen gjeng i favellaen i Rio de Janeiro og hatt med en masse fine damer bare for å ha med en masse fine damer.

Om du legger til cirka 200 kilo mer i muskler etter Dwayne «The Rock» Johnson entret film nummer fem, så har du hva vi i Side3 kaller en perfekt filmkveld.

Etter å ha spilt inn over 1,5 millarder dollar (litt over 8 milliarder kroner), er det ikke rart Universal Studios pumper ut filmer i serien som om det skulle vært kidsa til Octomom.

Snart er det duket for film nummer seks og etter traileren å dømme ser dette ut til å bli den beste filmen i serien så langt.

Større budsjett betyr større actionscener, flere eksplosjoner og raskere bilscener.

Traileren for film seks hadde premiere under Super Bowl-finalen søndag 3. februar og 5. februar ble hele traileren lastet opp på Youtube.

Og med hele 2,5 millioner visninger på 18 timer, er det liten tvil om at sommersuksessen er sikret for Universal.

(SPOILER FOR DEM SOM IKKE HAR SETT «FAST & FURIOUS»)

Om du legger til at Doms (Vin Diesel) kjæreste Letty (Michelle Rodriguez) dukker opp igjen, etter at hun egentlig ble drept i nummer fire, så har du en plot-twist som er «Lost»-verdig.

Og, forresten, denne gangen har de også fått med seg en tanks.

«Fast & Furious 6» har premiere i Norge 24. mai 2013.