Fast & Furious – USA 2009. Regi: Justin Lin. Med Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster.

Aldersgrense 11 år

Med andre ord er ting akkurat som det skal være i «Fast & Furious». Filmstudioet Universal har hyret inn actionregissør Justin Lin. Lin var samme mann som skapte den forrige filmen «Tokyo Drift» i serien.

Regissøren, eller rettere sagt Universal Studios, har også lokket Vin Diesel og resten av den originale besetningen tilbake i bilsetene.

Vi kan røpe så mye som at Diesel opplever noe uforutsett som rister ham tilbake i samarbeid med agent Brian OConnor (Paul Walker). Den følelsesmessige delen av historien er omtrent like grunn som en sølepytt, men så er det da heller ikke meningen at vi skal ta så grundig del i Diesels sjelsliv.

LES ALLE SIDE2s FILMANMELDELSER HER

Det er motor, motor og motor – og kanskje noen pene damer. Du skal være meget interessert i begge for å ha full glede av denne actionfilmen.

Når sant skal sies er det likevel litt fornøyelig å se Vin Diesel brumme like høyt som motoren. Sikkert en kjekk måte for Diesel å tjene litt penger (han er også titulert produsent) og kjekt for oss som ikke forventer oss noe som helst mer.

SE VIDEO AV FAST & FURIOUS

HTML EMBED
video_embed(12322,1);