Gå til sidens hovedinnhold

Netcom gir fastpris til alle

At fastpris nå er det virkelig store bevises av Netcoms nye tilbud.

Etter at nå avviklede MTU lanserte fastpris i Norge har de store aktørene kommet på gli sakte, men sikkert når det gjelder å tilby lignende løsninger for sine kunder.

Netcom forsøkte å lansere fastpris gjennom bakdøra i fjor gjennom sitt relativt ukjente ungdomsbrand, men dette var ingen stor suksess og tilbudet ble fjernet.

Fastpris som en tjeneste
Men nå tar Netcom skrittet fullt ut, og innfører fastpris som en «tilleggstjeneste» som en kan benytte på alle av selskapets abonnement – med unntak av YoungTalk og iTalk som er abonnement som allerede har inkluderte ringeminutter.

I praksis betyr det at alle Netcom-kunder kan betale 199 kroner i måneden, og for dette slipper de å betale noen minuttspris de første 50 timene i måneden til både fasttelefoner og mobiltelefoner. Oppstartsavgift på 89 øre kommer på alle samtaler.

Prisen på MMS, SMS og videre ringeminutter avhenger av hva slags abonnement du har fra før.

Ligner mye på Telenors tilbud
Tjenesten legger seg dermed relativt tett opp til Telenors dedikerte abonnement FriPrat som koster 229 kroner i måneden, og som også har en begrensning på 3000 minutter i måneden. Telenor tar derimot 79 øre i oppstartsavgift.

- Ringer du for mer enn 200 kroner i måneden anbefaler vi å prøve fastpris fra NetCom og se om regningen går ned. Fordelen med fastpris som tilleggstjeneste foran fastprisabonnement er at du når som helst kan droppe det hvis det ikke lønner seg, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom i en pressemelding.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?