Gå til sidens hovedinnhold

Favoritten klar for BB-comeback

Etter 65 dager ble Tina Kling - av mange ansett som storfavoritt i Big Brother 2005 - stemt ut. Nå er hun nominert til å gå inn i huset igjen.

(SIDE2) : - Jeg ble spurt allerede på søndag kveld om jeg kunne tenke meg å komme inn igjen i huset hvis det skulle bli aktuelt. Selvsagt ønsker jeg det, sier Tina til side2.no.

Etter at Dennis Lindqvist frivillig trakk seg fra konkurransen, ble det klart at en tidligere deltager skal inn. Tina Kling er en av tre som er nominert før søndagens sending.

- Både Sebastian, Therese og jeg er nominert, men vi får ikke vite hvem som skal inn før seerne får vite det, sier hun.

Tina, som av mange har blitt sett på som storfavoritt, har allerede bestemt seg for hva hun vil bruke millionen på hvis hun skulle komme inn og vinne.

- 10 prosent vil jeg gi til veldedighet. Til meg selv vil jeg kjøpe en gammel beetle cabriolet i tillegg til å bruke litt på å nedbetale lån, resten vil jeg gi til familien.

Hvis Tina skulle komme inn igjen vil hun fortsette å være seg selv.

- Jeg vet at jeg ikke har silikonpupper eller er modell, så jeg har ikke så mye å stille opp med der. Jeg vil bare fortsette å være samme gamle Tina, forteller 25-åringen fra Sverige.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken