Gå til sidens hovedinnhold

Fellah best da Norge tapte

VALLHALL (vif.no): Vålerengas Mohammed Fellah var igjen blant banens beste spillere da Norges G19-landslag tapte 2-1 mot Skottland torsdag ettermiddag. Glenn Roberts scoret Norges mål.

- Fellah imponerte igjen og var blant de ledende spillerne på banen. Det var morsomt å se på han i dag, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no. Begge Vålerenga-spillerne spilte hele kampen for Norge.

- Glenn Roberts var litt ”av og på”, men var med der det skjedde og involverte seg mye.

VIF-scoring
Norges mål var et Vålerenga-samarbeid der Fellah spilte frem Glenn Roberts som ekspederte ballen i nettet. Fellah spilte sin 26. kamp med flagget på brystet mot Skottland, mens Roberts fikk bokført sin 18. landskamp.

Både Fellah og Roberts ble tatt opp i A-stallen i fjor sommer og fikk spilletid i Tippeligaen og Royal League. På La Manga har det vært tydelig at unggutta er noen erfaringer rikere.

- Det er veldig tilfredstillende for oss i trenerteamet å se fremgangen til våre gutter. De har tatt store steg det siste året. Uka på La Manga har vært positiv sett med Vålerenga-øyne, forteller Holter.

Uavgjort, seier og tap
Norges 19-åringer innledet uka på La Manga med uavgjort mot Slovakia søndag. Mot Østerrike tirsdag var Fellah på plass etter å ha stått over den første kampen på grunn av A-lagspill for Vålerenga. Norge vant 3-0 etter to scoringer av Fellah og tre målgivende pasninger fra Roberts. Uka ble avsluttet med Roberts-mål og tap mot Skottland torsdag ettermiddag.

La Manga-oppholdet fortsetter imidlertid to uker til for de to VIF-spillerne. Lørdag kommer resten av A-troppen etter og søndag venter kamp mot islandske KR Reykjavik.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis