Gå til sidens hovedinnhold

Fem tegn på at du ikke er en sexgud

Jobben starter lenge før dere havner i senga.

Hva som definerer en god sexopplevelse er selvfølgelig meget individuelt, men det er noen tips som kan være greit å ha i bakhodet hvis du ønsker å imponere.

Går du rett på sak?

Dette bør ikke komme som noen overraskelse, men de fleste kvinner trenger ofte litt tid på bli opphisset. Stikker du hånda di mellom beina hennes eller starter rett på en puppemassasje av den røffere sorten, har du misforstått.

Bruk god tid til å både kle av henne og bruk hendene dine til å beføle henne over hele kroppen. Se henne inn i øynene for å vise at du er tålmodig og forståelsesfull for at hun bruker noen minutter på å komme i stemning.

Faktisk så kan dette bidra til at dere begge får mer ut av akten - hun rekker å bli kåt og du unngår å komme etter to minutter.

Den evige jakten på orgasme

Og vi snakker selvfølgelig om damas behov denne gang.

Du har lest flere hundretalls artikler om hvordan du skal gi henne en orgasme og er ikke i tvil om hvor klitoris befinner seg. Optismistisk og målrettet angriper du hennes mest følsomme område med hånda og fingrene med raskt tempo.

Hun stønner og du fortsetter til du begynner å få krampe i underarmen. Stønningen og den tunge pusten hennes må vel bety at hun ønsker at du tar i enda mer slik at hun snart får orgasme?

Nei, ikke nødvendigvis!

Alle kvinner er forskjellige og derfor liker de også å bli behandlet på ulike måter, skriver Extrabladet.

At hun skriker og stønner litt er ikke automatisk et tegn på at hun nærmer seg klimaks. Er du usikker på hva hun prøver å si så SPØR dama om hva hun egentlig mener da vel?

Slik er det større sjanse for at hun oppnår orgasme og også får følelsen av at du bryr deg om hennes behov. Samtidig vil du score poeng på superelsker-skalaen.

Du er inspirert av porno

Neida, vi skal ikke dømme deg selv om du støtt og stadig ser på et lesbisk par som koser seg eller jenter som liker å få den i toeren. Det er bare greit å være klar over at det ikke alltid er slik det fungerer i virkeligheten. Analsex kan være et veldig følsomt tema for mange jenter, men det trenger ikke å bety at hun ikke er gira på å prøve.

Snakk med hverandre og bruk god tid de første gangene. Her gjelder det å smøre seg inn med både glidemiddel og tålmodighet.

Du suger - bokstavelig talt

Overlat sugejobben til dama og konsentrer deg i stedet med å kysse og slikke henne varsomt over hele kroppen.

Det er ikke sexy å føle at man har en diger, sugende baby med tenner hengende på puppen. Bruk heller munnen til å erte henne med tungelek kombinert med at du bruker hendene dine til å kjærtegne hennes deilige kropp.

Du kveler henne

Du må gjerne holde hendene dine på hodet hennes samtidig som hun suger deg, men ikke tving junior ned i halsen hennes så det blir ubehagelig. Dette kan gi henne kvelningsfornemmelser, noe som i verste fall kan bidra til en mindre hyggelig overraskelse.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken