Gå til sidens hovedinnhold

- Ble lokket ut av komfortsonen

- Jeg har en tendens til å være litt for forsiktig i klesveien, innrømmer Christine Guldbrandsen.

(Bergensavisen): Det ville ikke kjendis-stylistene Trinny og Susannah ha noe av.

Denne saken er levert av BA.no

Den nye sesongen av styling-programmet «Trinny og Susannah – oppdrag Norge» har premiere torsdag 20. mars på kanalen FEM. Den bergenske musikalsangeren og tidligere MGP-artisten Christine Guldbrandsen er med i episoden uken etter. I forrige sesong var det Trude Drevland som representerte Bergen.

- Alle og enhver kan gå litt fast i sine egne kles- og stilvaner innimellom. Derfor er det gøy å få ny inspirasjon, fra noen som ser deg utenfra, sier Christine Guldbrandsen, som falt for stilen til Trinny og Susannah, etter litt overvinnelse.

- De to er jo preget av herlig galskap, og slik lokker de deg litt utenfor komfortsonen din. Jeg hadde absolutt bruk for det.

- Hvordan?

- Alle damer har noe de ikke er helt fornøyd med. Selv føler jeg at jeg har litt korte ben, og at jeg er litt liten. De to hjalp meg til å se mulighetene, også i de tingene du ikke er helt komfortabel med.

TAR MER SJANSER

Christine Guldbrandsen føler at hun har blitt flinkere til å ta noen sjanser i klesveien med årene.

- Ja, jeg eksperimenterer litt mer nå. Stil og smak forandrer seg jo hele tiden, og jeg synes det er en god ting, mener sangeren og skuespilleren.

- Ble du overrasket da du så hva Trinny og Susannah hadde plukket ut til deg?

- Det var friskt, men det var ikke helt uventet, for vi hadde en god dialog underveis, sier Christine Guldbrandsen.

Andre kjendiskvinner i vårens utgave av styling-programmet, er Brita Cappelen Møystad og Kristin Spitznogle. Først og fremst er det likevel vanlige kvinner som blir fornyet i programmet.

Stylist-duoen mener generelt at norske kvinner tåler å være mer vågale.

- Norske kvinner ser ut til å dras mot svarte og grå klær i butikkene. Jeg vet ikke om det er været eller en medfødt angst for farger som gjør det, men veldig mange kler seg i sort til tross for at veldig få kler sort. Det er vår misjon at norske kvinner skal få opp øynene og innse hvilke fantastiske muligheter som ligger i fargene, sier programleder og stylist Trinny Woodall.

«Farger, farger og mer farger», har vært den britiske stylistduoens mantra gjennom tre sesonger med «Trinny og Susannah – oppdrag Norge».

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken