Gå til sidens hovedinnhold

Fengselsstraff bestemt

Retten har bestemt at Nicole Richie skal fengsles i fire dager.

(SIDE 2): Det virker som om det hotteste du kan gjøre i Hollywood for tidene er å sitte i fengsel. Nicole Richie er andre partyjente på kort tid som nå må benke seg for noen triste dager i kasjotten på grunn av bilkjøring i beruset tilstand.

Les mer: Må i fengsel

Hun skulle egentlig ikke i retten før august men bestemte seg istedet for å fremskynde høringen og erklærte seg skyldig i anklagen melder Splash News.

Da Richie dro hjem igjen var det med viten om at hun må sone 96 timers fengsel. De fire dagene dette utgjør må sones innen 28. september i år.

Som en filmpremiere
Utenfor rettshuset så det mer ut som en filmpremiere enn en rettshøring på grunn av alle pressefolkene da Richie ankom hånd i hånd med kjæresten Joel Madden.

På innsiden av rettslokalet var det derimot lite spesialbehandling som ventet stjernen, hun måtte gå igjennom sikkerhetskontrollen som alle andre.

SE BILDER UNDER.

Det har i det siste vært mye snakke i amerikanske medier om at Richie og Madden kanskje venter barn.

Les mer: - Nicole er gravid

«Trendy» å havne i fengsel
Bestevenninnen til Nicole Richie, Paris Hilton, måtte nylig tilbringe 23 dager i fengsel for å ha kjørt med inndratt førerkort. Nå ser det imidlertid ut som om fengselsoppholdet var en vekker for partyprinsessen. Det spørs om også Richie roer ned på festingen etter et opphold bak murene.

Les mer: Paris Hiltons nye liv

Dommen mot Richie kommer også bare dager etter at skandaleomsuste Lindsay Lohan ble arrestert for å ha kjørt beruset.

Les mer: Lindsay fyllekjørte - igjen!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis