(SIDE2): Kanskje tenker Black Eyed Peas at siden Glastonbury er Europas største festival, så må de ha en liste med backstagekrav som matcher størrelsen?

Ikke vet vi, men det Fergie og hennes menn har på sin rider foran søndagens opptreden er ikke småtterier, melder Daily Mirror.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Dyre fasiliteter og forfriskninger
Kvartetten har nemlig forlangt fasiliteter og forfriskninger til den nette sum av 50 000 pund, noe som tilsvarer en halv million norske kroner. Se bare her:

- Opptaksutstyr til en verdi av fler titusenvis av kroner, slik at de kan ta opp nye låter eller remixe gamle når de kjeder seg

- Bøttevis med alkohol og mat, med et spesielt ønske om store mengder lokal cider og festivalmat som falafel og burgere for å komme i riktig Glastonbury-stemning.

- Pingpong-bord

- Black Eyed Peas, med Fergie i spissen, skal i tillegg til alt dette ankomme konserten med helikopter.

Har bestilt bling-støvler
- Bandet gleder seg veldig til å spille på Glastonbury, og skal gjøre sitt ytterste for å komme i ekte britisk festivalstemning med festivalmat, sier en kilde nær Black Eyed Peas til avisen.

Så da gjenstår det bare å se hvordan divaen Fergie vil takle det ventede tordenværet og gjørmebadet som garantert vil oppstå i ettertid. Uansett vær skal det ikke stå på fottøyet.

- Hun har bestilt seg spesialdesignede bling-støvler fra Hunter og en golfbil som reserveløsning dersom de høyhælte skoene hun vanligvis går i ikke tåler gjørma, sier den samme kilden.