Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk den splitten

Ektemannen var iallefall fornøyd med konas kjolevalg.

(SIDE2): Fergie strålte i en knallrød kjole, med lang splitt, da hun sammen med en rekke andre kjendiskvinner ankom Glamours årlige «Women of the Year»-utdeling i New York.

Se flere bilder av kjendiskvinner i finstasen nederst i saken!

Den vakre artisten var en av flere kvinner som mottok pris denne aftenen, og hun så strålende vakker ut i den asymmetriske Zac Posen kreasjonen. Hun kombinerte den knallfargede kjolen med et par høye hæler i samme farge.

- Så du kjolen?
Fergie så ut til å trives i kameraenes søkelys denne kvelden, men det var ikke bare henne selv som var fonrøyd med kveldens valg av antrekk.

- Så du den røde kjolen? Hun ser fantastisk ut!, skal ektemannen, Josh Duhamel, ha sagt ifølge Glamour Magazine.

Århundrets dronning
Dronningen Rania var også tilstede på tilstelningen for å motta pris.

Rania blir ansett som en av verdens vakreste kvinner. Men det er hennes omtanke og engasjement, for de mer vanskeligstilte, som gjør henne spesielt populær. Den vakre dronningen blir omtalt som en av verdens mektigste kvinner, og hun bruker sin energi og innflytelse på å hjelpe andre i sitt eget, eller andre land i verden.

Dronning Rania er kjent for å holde seg oppdatert på den tekniske utviklingen. Den vakre monarken har over 30.000 følgere på YouTube, og hun er i tillegg en aktiv blogger og er ofte på twitter for å oppdatere statusfeltet sitt.

Foruten dette sies det at den 40-årige dronningen av Jordan blant annet lytter til Bono, ser på Oprah, og beundrer Hillary Clinton.

Men det viktigste er hva hun gjør for sitt eget folk, og da spesielt landets kvinner. Hun er lidenskapelig opptatt av å bemynde den kvinnelige befolkningen, og sørge for at også disse blant annet får god utdanning.

I september begynte Rania å jobbe med de Forente Nasjoner (FN) sitt nye «Girl Up»-program, hvor formålet er å utdanne barn som det er vanskelig å nå ut til.

Dronning Rania er gift med kong Abdullah, og de to har fire barn sammen - Hussein (16), som ble kronprins i fjor, Iman (13), Salma (9), og minstemann Hashem (5).

Glamours kvinner
De andre kvinnene som ble hedret med Glamour-pris var Katie Spotz, Julia Roberts, Dr. Hawa Abdi og hennes døtre, Constance McMillen, Donatella Versace, et utvalg kvinnelige statsoverhoder, Lindsey Vonn, Mia Hamm og Lisa Leslie, Cher og Kendall Ciesemier, som ble valgt ut av Glamours egne lesere.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3878

Kommentarer til denne saken