Gå til sidens hovedinnhold

Kjøpte kjærlighetslimo til Fergie

En splitter ny Bentley = 800.000 fiskepinner. Finduskongen vet hva en luksuriøs gave betyr.

(SIDE2): Sarah Ferguson (48) skal ha fått en Bentley Continental Flying Spur av sin norske kjæreste. Finduskongen, Geir Frantzen (40). Ifølge Daily Mail som står for regnestykket betyr det nærmere 800.000 fiskepinner må selges for å få råd til den 1,3 millioner kroners luksusbilen.

Ingen ring
Hertuginnen av York, eller Fergie som hun er best kjent som, hevder fremdeles at hun og Geir kun har et nært vennskap - på et spirituelt nivå.

Frantzen på sin side skal ha vært sammen med en norsk kvinne i nærmere sju år, Alise Davidsen for å være spesifikk. Men Fergie har innrømmet at hun ønsker å komme mer til Norge med sin venn Geir.

Hertuginnen har også tatt av seg diamant og rubin-forlovelsesringen hun en gang fikk av prins Andrew. Ringen har hun brukt i årevis, også i mange år etter at hun og Andrew skilte lag i 1996.

Brødre
Geir er langt fra den eneste Frantzen Fergie kjenner godt. For et par år siden ble hun sett mye sammen med Geirs lillebror Torben Frantzen (36).

Geir har fått rykte på seg i britisk presse som en aldri så liten internasjonal playboy og jetsetter - han farter mellom sin luksusleilighet i London, bolig i Oslo, et luksushus i Vesterålen og en eiendom i Brasil. London ble en av hovedbostedene ettersom finansmannen kjøpte ut de britiske deleierne av Findus i 2005.

Ofte på besøk
Fergie er ofte på besøk hos Geir i hans luksus penthouseleilighet som ligger nær Buckingham Palace. Både hun og døtrene, Beatrice (19) og Eugenie (18), har besøkt Frantzen.

Spekulasjonene om paret og deres forhold blir diskutert gang på gang i både norsk og britisk presse. Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland sier til den britiske avisen at Fergie har fortalt ham at hun og Geir har et nært vennskap på et spirituelt nivå. Hva det i realiteten innebærer er det ingen som vil ut med - ennå.

Les også: Nå er forholdet offentlig

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken