Gå til sidens hovedinnhold

6 hoteller eid av superstjerner

Hvorfor ikke dra på besøk til en kjendis denne sommeren?

(SIDE2): Mange har vel en eller annen gang drømt om å leve som en kjendis på ferie. Så hva er vel da bedre enn faktisk å oppsøke et hotell eid av en superstjerne? Sjansen for å bli behandet som en stjerne MÅ jo være større her, da hotellet faktisk drives av en som er vant til star-treatment.

Også har de jo selvsagt en hel drøss kjendisvenner, som sikkert rett som det er henger både ved bassenget eller tar seg en ørliten champagnecocktail i baren. Det er i hvert fall sånn vi ser for oss at det er.

Her er er seks digge hoteller eid av noen av verdens største stjerner:

Biancaneaux Lodge, Belize:

Tenkt deg en tur til eksotiske Belize? i så fall kan du jo vurdere å henge litt ved bassengkanten på Blancaneaux Lodge i San Ignacio, eid av Francis Ford Coppola. Ikke at vi vet om han er der hele tiden, men hadde vi eid dette hotellet hadde vi BODD der. Vi tipper datteren hans, Sofia Coppola (som er gift med vokalisten i Phoenix) stikker innom rett som det er også. I tillegg er jo Sofia bestevenninne med Marc Jacobs, Kirsten Dunst og Nicholas Cage, så her er sjansen for stjernemøter stor.

11 Cadogan Gardens, London:

London har mange fasjonable hoteller, men et av de beste for kjendisspotting er selvsagt det som er eid av Elizabeth Hurley. 11 Cadogan Gardens er et lekkert boutiquehotell i Knightsbridge, med kort vei til designerbutikker og Harrod's. Drikk en Bellini i baren og kikk etter Liz selv, eller noen av hennes mange kjendisvenner som fra tid til annen tar turen innom.

Greenwich Hotel, New York:

Robert de Niro får mye av æren for at Tribeca-området i New York har blitt et trendy, ettertraktet sted. Han står bak Tribeca Film Festival og er også eier av Greenwich Hotel. Hotellet ligger i et 250 år gammel bambushus og har 88 rom, et lekkert asiatisk spa og selvsagt en italiensk restaurant, Locanda Verde.

The Clarence, Dublin:

Fan av U2? Da bør du lese videre. Da bandet tidlig på nittitallet besøkte Octagon Bar på hotellet The Clarence for å ta en drink, ble de så begeistret at de rett og slett kjøpte hele greia. Bono og The Edge har eid hotellet sammen siden 1992, og det er fremdeles et av de aller kuleste hotellene i Dublin. Hotellet har 49 rom og ligger koselig til ved River Liffey.

Gwinganna Health Retreat, Australia:

Gjett hvor Wolverine drar når han trenger en pause fra Hollywood-maset? Selvsagt til sitt eget hotell, Gwinganna Health Retreat i Australia. Hit kan du reise for å komme i total åndelig balanse og bare finne roen - hotellet er nemlig lokalisert i jungelen i Tallebudgera Valley. Lite party med andre ord, men det glemmer du fort der du deler en hvetegress-shot med Hugh i baren.

Mission Ranch, California:

Merk deg navnet Mission Ranch Hotel, det er nemlig eid av ingen andre enn Clint Eastwood. Hotellet ligger i Carmel i California (hvor Clint i sin tid var borgemester), og vi ser for oss hvordan vi sitter på balkongen med et strå i munnviken og bare ser ut i luften sammen med Clinter'n. Ord blir likosm så overflødige i slike øyeblikk. Ok, så vet vi ikke om det kommer til å bli akkurat slik, men fakta er at Clint kjøpte dette stedet da huset sto i fare for å bli gjort om til små leiligeheter. I stedet ble det et chict hotell. Bra, Clint!

Kommentarer til denne saken