(SIDE2): Videoen er spredd på Facebook og Twitter det siste døgnet, og viser en blond ung jente som utfører seksuelle handlinger på 24 gutter og unge menn.

- Mitt råd til mødre i dag - hold døtrene deres unna Magaluf, tvitrer en som har sett videoen.

Munnsex for 30 kroner

Filmen skal være tatt opp på en bar i Magaluf, Spania, som er et populært reisemål for unge og festglade mennesker - også en rekke norske ungdommer reiser dit hver sommer for å feste og jobbe, gjerne i barene. Ifølge flere britiske medier, skal jenta være fra øyriket.

Videosnutten varer i rundt to minutter og er av ganske dårlig kvalitet - men det er helt tydelig hva som skjer. Mens den som filmer og andre rundt heier i vei, går jenta fra den ene til den andre av karene, som står klare med åpen smekk. I bakgrunnen høres dansemusikk, og i det filmen stoppes, kan man høre DJen snakke.

For det hele skal jenta ha fått en falske cava, som på Magaluf koster i underkant av 30 norske kroner.

Flere mener det er et eksempel på såkalt «mamading», som er spansk sleng for det å utføre en seksuell handling i bytte mot alkohol. Det er vanlig at flere av de lokale baren oppfordre til mamading, men det er ikke bevist at videoen er et resultat av dette.

LES også: Norske ungdommer fester seg syke i Syden

Mange reaksjoner

Den lokale ordføreren, Manuel Onieva, har bedt politiet om å etterforske mamading-barene. Han tar avstand fra trenden, og advarer om at det vil få konsekvenser.

- De som bryter loven, vil bli stengt.

Forskjellige feminist og kvinnegrupper i Spania mener videoen er et eksempel på at festekulturen på populære turist- og partysteder er kvinnefornedrende.

Saken har fått en rekke kommentarer, der mange mener jentas handlinger er forkastelige.

- Etter å ha sett videoen at jenta som ga BJ til 24 forskjellige fyrer på Magaluf, for en gratis drink .. Jeg har mistet troa på menneskeheten.

Andre peker også på at hun i alle tilfelle ikke var alene om det hele.

- Jeg har sett alt nå. Jenta i Magaluf-videoen ... Alle jenter som har en kjæreste som for øyeblikket befinner seg på Magaluf, har studert den videoen noen ganger nå.

(Kilder: Mirro, The Sun, News, El Periodico)